reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A do mnie dziś zawitała @. Od jutra miałam zacząć stymulację, a przez ten cholerny pęcherz dostałam antybiotyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I boli mnie od pęcherza, boli mnie od @ ....ja pierd...co za niefart :(

tule tule!!!! jak nie buraki to może barszczyk? :D idź se zbadać tą homocysteine i jak zobaczysz ze ładnie spada to i smak ci wróci :D

Jem krem z buraków [emoji35]. Sama przez to zaraz będę burakiem [emoji13]. A tak serio to za tydzień zrobię jak przez dwa tygodnie pobiorę suplementy i zadbam o dietę. Tak żebym miała jasna info czy jest Ok przed transferem.

Ja mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy ✊
Wlasnie dziewczyny, kiedy dostawalysvie okresu po odstawieniu lekow?
Ja po 4 dniach

Aż krew człowieka zalewa. Płacić składki zus, płacić za invitro i jeszcze taka kasa za coś, co powinno być darmowe i to jeszcze z psychologiem ekstra :wściekła/y::growl:
Wiem właśnie i kuźwa najchętniej to bym pogadała z moją pracodawczynią, żeby mi rozwiązała umowę i że chce pracowac na czarno a to co płaci na zus czy podatki zeby mi dawała do ręki. Ale na to nie pójdzie a poza tym wiadomo - jak urlop, chorobowe czy coś to żebym nie została na lodzie ;/ tak źle i tak niedobrze. Syf

Gratuluję wszystkim pozytywnych bet.... wielkie szczęście tutaj zawitało ☺ tak się zastanawiam jak mogę jeszcze ułatwić kropkom zostanie z nami, macie może jakieś wskazówki ??

Gratuluję wszystkim pozytywnych bet.... wielkie szczęście tutaj zawitało ☺ tak się zastanawiam jak mogę jeszcze ułatwić kropkom zostanie z nami, macie może jakieś wskazówki ??

reklama
Do góry