reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
super :) niech rosną zdrowo

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobity! Z 6, 3 nie zaplodnily się prawidłowo
Pozostałe 3 ruszyły do boju, podzieliły się kolejno na 2,4 i 6 blastomerów któryś z nich nie dzieli się symetrycznie ale nie wiem czy może się to jeszcze wyrównać czy już nie.
Ogólnie embriolog powiedział że przy tym stanie nasienia to i tak cud że 2 rozwijają się prawidłowo.
Maja do mnie dzwonić jutro lub w środę.
Mam nadzieję że te 2 prawidłowe dadzą radę i będzie co mrozic w 5 dobie
@dżoasia dziękuję Ci bardzo za pamięć!!
Też jestem z Tobą myślami i czekam na dobre wiadomości w środę!
Najbardziej stresujące chwile. Czekanie na telefon od wmbriologa czy wszystko jest dobrze ;)

Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

ojej jakie prezencicho na mikołaja by było :) No i święta już w domku... Życzę Wam tego!!!

Suuuper, ale fajnie parka za jednym razem ;)

Witam dziewczyny..jestem dziś bo becie i wynik to 9...11dni po transferze lekarz mówi ze teraz trzeba czekać ale twierdzi ze jestem w ciąży...nie wiem czy to dobry wynik bo mały jakiś ale w środę idę powtórzyć czy przyrasta...jestem pełna nadziei no bo cos tam jest...żadnych leków nie dał prócz luteiny 3x100dopochwowo jak do tej pory..,co myślicie...jakieś rady wskazówki czy po prostu czekać...z góry Dziekuje za odzew

Jestem z Tobą cały czas :) I z niecierpliwością czekam na rozwoj wydarzeń!! :) Jak na słabe nasienie i mrożone komórki to bardzo dobry wynik, mam nadzieję, że jednak wszystkie 3 będą ładniutkie do czwartku :*
Nawet nie masz pojęcia jak miło mi się to czyta!
Nie będę taka pazerna. Dwójka na początek wystarczy ;)
Chyba 6 :-) Ale jak mam wybierać to wolałabym ze dwa więcej, niż jedno mniej :p
I też będziemy mieć teraz IMSI. Także czekam na Twoje super wyniki i ja tuż za Tobą ;-)
A transfer w tym cyklu?
Jak więcej to przecież możecie zamrozic.
Przekonałaś lekarza żeby trzymali do 5 doby?
Czy ja wiem czy za mną? Ja mam dzisiaj 2dc więc jak zarodki dadzą radę to transfer będziemy mieć razem :-D
IMSI? Kurcze nawet nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje :) ale z opisu brzmi obiecujaco i optymistycznie. U mnie czekali do dnia 5/6.
Z opisiu może i tak ale u nas przy tak tragicznym stanie plemników tylko ta metoda wchodziła w grę.
Trzymam kciuki za Twoje bąbelki - daj znać jak tylko czegoś się dowiesz ;)

Cudowne wieści!! Niech maluchy zdrowo rosną :-D

Wiekszy jest chyba stach o komorki a potem zarodki. W ogole cala procedura to jeden wielki stach czy sie uda. A jak sie uda to potem dochodzi strach o dziecko. Taki juz nasz los :/
Popieram cię, wydaje mi się że strach o dzieciątko to dopiero jest jazda, i kolejne babania i kolejne itd. normalnie osiwiec można. Ja po transwerze nie strasowałam się tak jak teraz. A przeciez w ciąży powino się relaksować i odpoczywać a człowiek jest jednym kłębkiem nerwów.

reklama
Witam dziewczyny..jestem dziś bo becie i wynik to 9...11dni po transferze lekarz mówi ze teraz trzeba czekać ale twierdzi ze jestem w ciąży...nie wiem czy to dobry wynik bo mały jakiś ale w środę idę powtórzyć czy przyrasta...jestem pełna nadziei no bo cos tam jest...żadnych leków nie dał prócz luteiny 3x100dopochwowo jak do tej pory..,co myślicie...jakieś rady wskazówki czy po prostu czekać...z góry Dziekuje za odzew
kochana a ty miałaś 5cio dniowy zarodek/zarodki czy 3 dniowe?

Do góry