reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobity! Z 6, 3 nie zaplodnily się prawidłowo
Pozostałe 3 ruszyły do boju, podzieliły się kolejno na 2,4 i 6 blastomerów któryś z nich nie dzieli się symetrycznie ale nie wiem czy może się to jeszcze wyrównać czy już nie.
Ogólnie embriolog powiedział że przy tym stanie nasienia to i tak cud że 2 rozwijają się prawidłowo.
Maja do mnie dzwonić jutro lub w środę.
Mam nadzieję że te 2 prawidłowe dadzą radę i będzie co mrozic w 5 dobie
@dżoasia dziękuję Ci bardzo za pamięć!!
Też jestem z Tobą myślami i czekam na dobre wiadomości w środę!
Jestem z Tobą cały czas :) I z niecierpliwością czekam na rozwoj wydarzeń!! :) Jak na słabe nasienie i mrożone komórki to bardzo dobry wynik, mam nadzieję, że jednak wszystkie 3 będą ładniutkie do czwartku :*

Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, ze to rodzeństwo, ale tak jakoś mi przykro bo liczyłam na 2, ponieważ 2 dobrze rokowały. Tera się martwię bo bolą mnie jajniki i macica tak dziwnie ciągnie. Nie wiem czy po tym encortonie ale strasznie szybko się mecze jestem osłabiona.
Może to dobrze, zmienia się wszystko organizm się przestawia. Musisz odpoczywać, na pewno się uda, bądź dobrej myśli:)

Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomości, no i najlepsze prezenty na Mikołajki jakie można sobie tylko wymarzyć :-)

reklama
Do góry