reklama
inka_inka89
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
Powodzenia, koniecznie daj znać jak poszło
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Fanka BB :)
Wiesz, rozumiem w pracy ale w rodzinie i to jeszcze babcia. No masakra. Taka plotkara ma 80 lat w tym wieku już by się wstydziła.A czy Tobie na transfer zapraszali męża żeby był przy tym? Bo słyszę że w innych klinikach tak jest a do mnie M nie prosili
Ja jak byłam na dwóch laparoskopiach to poszła plota w pracy że w ciąży jestem a ja się właśnie wtedy dowiedziałam że tylko in vitro mi zostaje. Więc zajebiście się czułam jak Ci plotkarze potem pytali czy to prawda że w ciąży jestem. Dobrze że w moim dziale ludzie wiedzieli że miałam dwie operacje i zanim wróciłam starali się jak najwięcej odkręcić...
AlicjaIS
Zaciekawiona BB
Czesc. Powodzenia! Napisz cos wiecej o sobieCześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
misis188
Nie. Nie ma takiej mozliwosciA czy Tobie na transfer zapraszali męża żeby był przy tym? Bo słyszę że w innych klinikach tak jest a do mnie M nie prosili
Ja jak byłam na dwóch laparoskopiach to poszła plota w pracy że w ciąży jestem a ja się właśnie wtedy dowiedziałam że tylko in vitro mi zostaje. Więc zajebiście się czułam jak Ci plotkarze potem pytali czy to prawda że w ciąży jestem. Dobrze że w moim dziale ludzie wiedzieli że miałam dwie operacje i zanim wróciłam starali się jak najwięcej odkręcić...
Trzymamy kciuki z calego sercaCześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
gooossia17
Mój mógł sobie zdecydować czy chce być czy nie. Oczywiście był.Nie. Nie ma takiej mozliwosci
Czesc. Powodzenia! Napisz cos wiecej o sobie
Mam 28 lat. U mnie niskie AMH 0,77 i podwyższona prolaktyna, u M bardzo słabe nasienie. Pierwszą stymulację miałam w czerwcu, ale były tylko 3 komórki i je zamroziliśmy. Druga stymulacja we wrześniu, punkcja 18.09, transfer dwóch zarodków 20.09, jutro beta. Mamy zamrożone 2 blastki. Leczymy się w Lublinie. Pozdrawiam wszystkie Staraczki na pewno będziemy niedługo tulić nasze skarby
dżoasia
Witaj! To wasze pierwsze podejscie? Trzymamy kciuki, daj znac jutro jak poszlo!Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
reklama
Podziel się: