reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak dokładnie działa ten zastrzyk? Kiedy się go stosuje, przed transferem, po czy w trakcie stymulacji?

THS mam 2,0 dziewczyny tu mówiły że za wysokie ale lekarz twierdził że wcale nie i że jest dobre...
Ja ostatnio robiłam i mam 1,57 ale cały czas biorę euthyrox. Atosiban dostajesz w dniu transferu. Kosztuje 800 zł. Przed transferem masz jedną dawkę do żyły ze strzykawki a resztę po transferze-schodzi ok 3-4 godziny

Ojej kochana a co mowia lekarze o tych zastojach w nerkach. Tobinek naprwno nadrobi roznice do siostry tak jak to bylo.u Anetki. Trzymam mocno kciuki
Wczoraj miałam u usg tylko, a w czwartek usg usg z wizytą u mojego lekarza i zobaczymy co powie. Jesli Tobiasz wysika sue zaraz po porodzie to powinno byc dobrze, ale i tak usg nerek to pierwsze co przejdzie z tej strony brzuszka. Przechodzimy to wszystko, zastrzyki, punkcje, transfery, stres... I wydawać by sie mogło, że potem będzie tylko dobrze, a tu ciągle coś. Musi być dobrze i koniec.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj miałam u usg tylko, a w czwartek usg usg z wizytą u mojego lekarza i zobaczymy co powie. Jesli Tobiasz wysika sue zaraz po porodzie to powinno byc dobrze, ale i tak usg nerek to pierwsze co przejdzie z tej strony brzuszka. Przechodzimy to wszystko, zastrzyki, punkcje, transfery, stres... I wydawać by sie mogło, że potem będzie tylko dobrze, a tu ciągle coś. Musi być dobrze i koniec.

Będzie dobrze, Tobiesz ma jeszcze czas aby podgonic. Trzymamy za niego wszystkie kciuki :-)

Ja dziś postawiłam na obijanie się. Mam focha więc nie muszę gotować ani nic robić. M rano jakby nic się nie stało a ja se go mijam i się relaksuję. Szczególnie że kaszle jak oszalały więc tym bardziej mam powód żeby trzymać się z daleka i nie denerwować. Wezmę książkę poczytam. Muszę się psychiczne przygotować do powrotu do pracy jutro. Mam nadzieję że za dwa góra trzy tygodnie będę znowu na l4 po pięknej punkcji a potem transferze a potem będę się skupiać na tym co najważniejsze dla kropka w środku przez 9 miesięcy :) tego muszę się trzymać. Nie dam się dołom i depresji
I tak trzymaj. Tulę mocno[emoji9] [emoji9]

reklama
w Aachen w niemczech za jazdy crio.musze tyle płacic... nasze oszczednosci stopniały ...
Nie ma szansy na jakies doplaty ze zwiazkow zawodowych czy ubezpieczenia? Niestety nie wiem jak to wyglada w Niemczech. Jest jakas pomoc ze strony rzadu? Ile zajeloby Wam uzbieranie tej kwoty? Ktos z rodziny czy znajomych moze Wam pomoc?

Do góry