Jestem po wyniku pappa wyszedł dobrze, tak mówi genetyk ale zaproponowała dla pewności amiopunkcje wrazie dalszego leczenia. Zarejestrowali mnie na 3.10. Szczerze boje się tego jaak cholera.A jak u ciebie? Lepiej? Robicie.jakies dodatkowe badania?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczynki własnie otrzymałam na meila wyniki z krwi z badan prenatalnych w 1 trymestrze i chyba sa za wysokie jak patrzałam na necie ale nie ogarniam prosze ktora to ogrania i mi powie ?
Załączniki
Posiew z kanału szyjki macicy posiew z pochwy jeszcze taki blok się robi ureaplasma mycoplasmaJak się dokładnie nazywa to badanie co robicie na wykrycie bakterii bo mi lekarz nic nie zleca oprócz morfologii i moczu a chciałam dla spokoju zrobić. To jest posiew z szyjki czy co?
---25tc---
tam wolne b-hcg jest 25,2 nie widac bo zasłoniete jest nie chcacoDziewczynki własnie otrzymałam na meila wyniki z krwi z badan prenatalnych w 1 trymestrze i chyba sa za wysokie jak patrzałam na necie ale nie ogarniam prosze ktora to ogrania i mi powie ?
Dobre są bardzo....Dziewczynki własnie otrzymałam na meila wyniki z krwi z badan prenatalnych w 1 trymestrze i chyba sa za wysokie jak patrzałam na necie ale nie ogarniam prosze ktora to ogrania i mi powie ?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
ewelin85
Fanka BB :)
Czyli mój problem rozwiązany wszystkiemu winna latarnia a nie niedrożne jajowodyO kuźwa!!!! To latarnie wszystkiemu winne!?!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ropuszka666
Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
Tak bardzo mi przykro ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
O rany. Nawet nie wiem co napisać. Bardzo mi przykro [emoji22]Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
[emoji127] 28.10.2017
reklama
Moim zdanie to jest bardzo dobry wynik Umnie wyszło 1;1116 trisomii 21 i genetyk powiedziała że dobrze wyszłoDziewczynki własnie otrzymałam na meila wyniki z krwi z badan prenatalnych w 1 trymestrze i chyba sa za wysokie jak patrzałam na necie ale nie ogarniam prosze ktora to ogrania i mi powie ?
Podziel się: