To u mnie dziś pierwszy wieczorny eheh i już boli, to do stymulacji mnie tak nie bolało przy dawaniu jak po prolutexie od jutra jade 2x dziennietak, jak robiłam z jednej str to bolało cały dzień, na drugi dzień robiłam po drugiej str ale ta pierwsza już nie bolała
reklama
M@gda
Moderatorka
Dziwne trochę, ale powiem ci, że ja byłam pewna, że miałam owulację. A lekarz mówi, ze niemożliwe, bo my na sztucznym cyklu podchodzimy - bezowulacyjnym. Ale posprawdzał czy na pewno, nie było owu i nie było.Hej dziewczyny pisalam wczoraj ale nilt mi nie odpowiedzial moze przez to ze duze zamieszanie.Jestem przed crio na sztucznym dzis moj 12dc.3dni przed okresem mialam.zalecenie przyklejenia plastrow z estradiolem.Od wczoraj boli mnie brzuch tak sie czuje jakbym miala jajniki opuchniete.Jak myslicie to na owulacje tak czy wynik estradiolu.Nigdy sie tak nie czulam.Bol nie jest mocny ale boli non stop
Może u ciebie jest podobnie?? Jeśli bol by sie nasilał, radziłabym kontakt z lekarzem
Ja przy ciąży pozamacicznej miałam bóle brzucha z jednej strony i plamiłam od początku starą ciemną krwią , mam nadzieję, że u Ciebie to nie będzie to.W sumie jakbym nie poszla na tę betę na własną rękę to bym myślała, że to normalna @ i też bym siedziała w domu
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny ja na razie w domu. Byłam z tym skierowaniem i stwierdzili, że skoro nie ma zagrożenia życia itp to lepiej zgłosić się rano i być na czczo, wtedy porobią badania i zdecydują. Niczego się nie dowiedziałam. Taka sytuacja.
Mi kiedyś przy cp też tak powiedzieli ale to raczej w znaczeniu: jeśli nic się złego nie dzieje a mieszkasz blisko to posiedz sobie tą noc z kimś kogo kochasz, w nocy i tak nic nie zrobimy. I rzeczywiście posiedzialam z Mężem, kupiłam ciekawą książkę, obejrzałam film, poplakalam i rano M mnie odzwiozl. Do zabiegu powinnaś być na czczo więc rzeczywiście prawi nic wieczorem nie zrobią.
kur** nawet jak siedze to czuje jak boli ;/ mam nadzieje ze przestanie przy nastepnych dawkach bo spac na plecach to ja nie umiem i ni chu chu nie zasneJa tak miałam nawet nie mogłam się położyć na brzuchu bo czułam że bolało mnie tam gdzie był zastrzyk.. I to pierwsze 3 zastrzyki tak mialam
M@gda
Moderatorka
Mnie tu jakichś 15 innych tez brakujeBrakuje mi tu ikonki WOW!! CUDNY/NA!!
meg86
Po kilku już nie będzie bóluNo u mnie dziś pierwszy wieczorem a od jutra biore rano i wieczorem przez 7 dni pozniej tylko wieczorem ,po zastrzyku po paru minutach czułam już jak zaczeło mnie bolec a teraz to zaczeło bardziej a jak dotykam w miejscu ukucia to tez napier****;/ jeju a gdzie jeszcze 13 mam nadzieje ze wytrzymam,tak mnie nie bolalo do stymulacji jak przyjmowałam zastrzyki.
Oczekiwanie2017
Raczej na to nie liczę, coś musi być na rzeczy, skoro w 1 dzień spadła o połowę a do dzisiaj zamiast spaść to podrosła, ale co ma być to będzie. Raczej boję się następnego podejścia... Wiem, że jeszcze długa droga przede mną do tego ale następnej porażki chyba nie przeżyję...
@dżoasia
reklama
Ja też tak miałam.. napierdzielalo jak nie Wiem co.. przy delikatnym dotknięciu jak chciałam sprawdzić to też bolało... pierwsze 3 zastrzyki A później już nie ) będzie dobrze przeżyjesz ja jestem baaaaaardzo wrażliwa na bol i musiałam to przeżyćkur** nawet jak siedze to czuje jak boli ;/ mam nadzieje ze przestanie przy nastepnych dawkach bo spac na plecach to ja nie umiem i ni chu chu nie zasne
Podziel się: