reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Ja tez dopiero w domu, lezakujemy z blastka [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lezakuj,lezakuj . Trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
misis188
Trzymaj kropki i nie puszczaj ja nospe brałam 3x1Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
M@gda
Moderatorka
Cuuudnie!!!Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
misis188
Kochana,i co z tego?
Oni cichcem wszystko przepchną[emoji20]
Ja się ich boję...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapyziałe mendy.
M@gda
Moderatorka
I tego bobasa ci zyczymyMy juz w Niemczech miała przyjść dzisiaj @ i ani widu ani słuchu nie ma masakra a brzuch to juz mnie ostro boli mam nadzieje ze przyjdzie a wiecie że lekarz kazał zrobić mi test ciążowy zanim zacznę brać tabletki anty aby byc na 100% pewny że ciąży nie ma pytałam czemu tak a on ze że tak trzeba zdziwiłam się a na Usg mam napisane ciałko żółte coś takiego a może @ nie przyjdzie i będzie bobas tak z tylu głowy tak marzę
dżoasia
tak, jak robiłam z jednej str to bolało cały dzień, na drugi dzień robiłam po drugiej str ale ta pierwsza już nie bolałaczy po prolutexie też was bolał brzuch w miejscu ukucia? no normlanie mnie boli i jak dotykam tez ;/ a t to pierwszy zastrzyk ;/
meg86
Tak. Szczególnie jak była podwójna dawkaczy po prolutexie też was bolał brzuch w miejscu ukucia? no normlanie mnie boli i jak dotykam tez ;/ a t to pierwszy zastrzyk ;/
reklama
Podziel się: