reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

AAAaaa nie doczytałam was na apce i teraz na kompie nie wiem gdzie skończyłam, postaram się znaleźć... :(
Sorki, jeśli ktoś coś ważnego pisał a ja nie pogratuluję lub nie odpiszę

reklama
Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
Trzymaj kropki i nie puszczaj :) ja nospe brałam 3x1

Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
Cuuudnie!!!

My juz w Niemczech miała przyjść dzisiaj @ i ani widu ani słuchu nie ma masakra a brzuch to juz mnie ostro boli mam nadzieje ze przyjdzie a wiecie że lekarz kazał zrobić mi test ciążowy zanim zacznę brać tabletki anty aby byc na 100% pewny że ciąży nie ma pytałam czemu tak a on ze że tak trzeba zdziwiłam się a na Usg mam napisane ciałko żółte coś takiego a może @ nie przyjdzie i będzie bobas tak z tylu głowy tak marzę
I tego bobasa ci zyczymy ;)

reklama
1505848209-aaaaaa.jpeg

O takie ciekawostki w Wysokich Obcasach...
Piszą m.in.o mrożeniu komórek,mrożeniu zarodków czy mrożeniu tkanki jajnikowej...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry