a mi GłąbowskiJa też chodzę do tej klinik , Bączkowski robił mi punkcję.
reklama
Przepraszam, bo nadrabiam wątki, na jakim jesteś etapie?a mi Głąbowski
No wiem wlasnie ze nie ma owulacji ale tak normalnie wypadaja mi dni plodne i ten bol...Hmm ja estradiol biore od 2dc i nic takiego nie mialam. Jestem juz pod crio. Tylko ja mam spora dawke i owulacji nie mialam wcale.
gooossia17
Fanka BB :)
Na priv napisałamA możesz coś bliżej napisać ?
tusiaczzek1988
Mam jakąś nospe comfort dawka 40 mg w tabletce.
To 3x2 możesz wziąć bo to jest ta słabsza. Ta mocniejsza ma 80mg.
Ja na etapie 12t3d pierwszy transfer udany 1 zarodka blacocysty.Punkcje i transfer robił i dr.Głąbowski fajny gość ,a lecze się u dr Budz jak kiedys ci pisałam ale tyle nas jest i zapamietac kto leczy się gdzie to jest masakra wiem ze jest na 4 na forum z tej klinikiPrzepraszam, bo nadrabiam wątki, na jakim jesteś etapie?
tusiaczzek1988
Mi lekarz mówił, ze paracetamol
Apap w sobie ma tylko paracetamol więc czy apap czy paracetamol to możesz brać bo to jest to samo.
To teraz niech dzieciaczki robią sobie domek na 8 i pół miesiąca...Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Kochana teraz leż i odpoczywaj a dzidziuś niech się rozgosci u mamusiJa tez dopiero w domu, lezakujemy z blastka [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
asinka89
no ja tez sie zgodziłam zeby sprawdzic co było powodem nie zagnieżdzenia sie blastki@ czasami jest wyczekiwana bo jest początkiem nowego, lepszego cyklu . Ja miałam ostatnio histeroskopie diagnostyczna - na szczęście nic złego nie wykazała ale cieszę się że ja zrobiłam. Wiem przynajmniej, że "tam" wszystko ok. Polecam to badanie dla spokoju ducha
Podziel się: