reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam, bo nadrabiam wątki, na jakim jesteś etapie?
Ja na etapie 12t3d :) pierwszy transfer udany 1 zarodka blacocysty.Punkcje i transfer robił i dr.Głąbowski fajny gość ,a lecze się u dr Budz jak kiedys ci pisałam :) ale tyle nas jest i zapamietac kto leczy się gdzie to jest masakra wiem ze jest na 4 na forum z tej kliniki ;)

Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
To teraz niech dzieciaczki robią sobie domek na 8 i pół miesiąca...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
@ czasami jest wyczekiwana bo jest początkiem nowego, lepszego cyklu :). Ja miałam ostatnio histeroskopie diagnostyczna - na szczęście nic złego nie wykazała ale cieszę się że ja zrobiłam. Wiem przynajmniej, że "tam" wszystko ok. Polecam to badanie dla spokoju ducha :)
no ja tez sie zgodziłam zeby sprawdzic co było powodem nie zagnieżdzenia sie blastki

Do góry