reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W sumie jakbym nie poszla na tę betę na własną rękę to bym myślała, że to normalna @ i też bym siedziała w domu :(
Na normalną @ jest zdecydowanie za wcześnie. Jeżeli cały czas krwawisz to macica się jeszcze oczyszcza. Oby obyło się bez zabiegu. Z drugiej strony dziwię się lekarzowi, że nie kazał Ci monitorować tej bety. Jak u mnie zaczęły się plamienia to w szpitalu na badaniach byłam co drugi dzień aż poziom hcg spadł prawie do zera. I do tego usg. Niech Cię dokładnie w tym szpitalu pooglądają.

reklama
A jaka maja pewność, ze nie ma zagrożenia?
ogólnie pytali jak się czuję i co się dzieje
jakby objawy sie nasiliły czy coś to ewentualnie wtedy przyjechać
dziękuję kochana służbo zdrowia, że nie dość, że za większość rzeczy płacę prywatnie to jeszcze krzywo na mnie patrzycie o 19.30.
idźcie spać w ch**, dobrej nocy pani doktor...

ogólnie pytali jak się czuję i co się dzieje
jakby objawy sie nasiliły czy coś to ewentualnie wtedy przyjechać
dziękuję kochana służbo zdrowia, że nie dość, że za większość rzeczy płacę prywatnie to jeszcze krzywo na mnie patrzycie o 19.30.
idźcie spać w ch**, dobrej nocy pani doktor...
Paranoja.

Na normalną @ jest zdecydowanie za wcześnie. Jeżeli cały czas krwawisz to macica się jeszcze oczyszcza. Oby obyło się bez zabiegu. Z drugiej strony dziwię się lekarzowi, że nie kazał Ci monitorować tej bety. Jak u mnie zaczęły się plamienia to w szpitalu na badaniach byłam co drugi dzień aż poziom hcg spadł prawie do zera. I do tego usg. Niech Cię dokładnie w tym szpitalu pooglądają.
to takie dziwne jest... w piątek już tylko plamiłam i ta beta poleciała na łeb na szyję, w sb i nd było czysto jakby nigdy nic, więc i ja myślałam, że w czwartek wszystko ze mnie wyleciało i będzie "spokój", dopiero wczoraj późnym popołudniem zaczęło się plamienie a dzisiaj wygląda to naprawdę jak normalna @ ...
Lekarz też mówił, żeby czekać na krwawienie i przyjśc pod koniec cyklu. Bądź tu mądra...

Dziewczyny ja na razie w domu. Byłam z tym skierowaniem i stwierdzili, że skoro nie ma zagrożenia życia itp to lepiej zgłosić się rano i być na czczo, wtedy porobią badania i zdecydują. Niczego się nie dowiedziałam. Taka sytuacja. :(

Ale za to jutro się już wszystko wyjaśni.. A boli Cie coś? A bardzo krwawisz?

reklama
Kp

Kochana moja kladz się do łóżka i próbuj zasnac, niech ten czas mija jak najszybciej. Moze jutro j beda robic badania okaże sie ze beta sama spada i nie bedzie potrzebny zabieg
Raczej na to nie liczę, coś musi być na rzeczy, skoro w 1 dzień spadła o połowę a do dzisiaj zamiast spaść to podrosła, ale co ma być to będzie. Raczej boję się następnego podejścia... Wiem, że jeszcze długa droga przede mną do tego ale następnej porażki chyba nie przeżyję...

Do góry