reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam blastke.. .czuje sie jak na okres.. ból kręgosłupa od 4 dni czuje jakbym zaraz miała dostac okres .... dlatego też byl am przekonana ze sie nie udało.. . A wiec kochana życzę Ci tego samego żeby te objawy były poZytywne.... ja nadal nie mogę w to uwierzyć....teraz ważnyważne prZyrost zeby byl okiej... trzymam mocno za Ciebie kciuki ...

Miałam blastke.. .czuje sie jak na okres.. ból kręgosłupa od 4 dni czuje jakbym zaraz miała dostac okres .... dlatego też byl am przekonana ze sie nie udało.. . A wiec kochana życzę Ci tego samego żeby te objawy były poZytywne.... ja nadal nie mogę w to uwierzyć....teraz ważnyważne prZyrost zeby byl okiej... trzymam mocno za Ciebie kciuki ...
Mnie kregoslup nie boli:(

A ktory to byl Twoj transfer?

Dziewuszki jestem po usg. Piotruś ma wciąż malutki brzuszek choć szacowany na ciut większy niż w czwartek, waga drgnela do 1900 g (w zeszła środę 1700). Przepływy u obojga są bardzo dobre wiec dalej czekamy i się obserwujemy. Z pewnością zostane w szpitalu do dnia porodu wiec mimo tego że nienawidzę takich miejsc to mam nadzieję że poleze min 2 tygodnie. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, dla których ten dzień jest bardzo ważny [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017

No a mój pije może 3 razy w roku przy okazji. Nigdy nie palił, dieta od zawsze bo on tym sportowy, ćwiczenia...brał suple i nic.
Poza tym zobaczcie ilu facetów z patologii co to piją i palą nałogowo płodzi dzieci....
Reguły nie ma niestety i sprawiedliwości kuźwa tez nie. Wiem co czujesz....

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry