reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Liv,a dlaczego nie robia droznosci???jasne ,ze robia tylko jak po laparo kontras wogole nie pzechodzi to sie w to nie bawia.W Hannoverze,jest szpital w ktorym jest lekarz zajmujacy sie mikrochirurgia i robi to.tylko to o kant stolu mozna rozbic bo i tak przewaznie nie pomaga.

Hahaha masz racje. Ale obawiam sie ze w tym czasie coniektpre moglyby sie uzaleznic. Pewnie ja...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja też! Zresztą jak miałam narkoze do histeroskopii kiedy mi wycinali polipa to ponoć się chichrałam jak nienormalna jak mnie zaczynali wybudzać :D Wszystkie babki sie ze mnie śmiały :D Ciekawe jakby było przy morfinie :D

Ale płytką.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy laparoskopii miałam głęboką - zabieg trwał prawie godzinę bo moje jajniki stawiały opór ale też mi się dobrze spało :) I żadnych skutków ubocznych oprócz tego, że mi się żołądek przykleił do kręgosłupa bo nie jadłam nic a nic od poniedziałku od 14 do środy do 9 :)

A przed laparo miałaś drożność?
U mnie niby jeden niedrożny...
Mam skierowanie na laparo ale boję się narkozy. To jednak operacja...

Pierwsze in vitro i udane? Jeszcze jakieś problemy czy tylko jajowody?

Ps. Gratuluję![emoji8]

Przy in vitro też jest narkoza...

A przed laparo miałaś drożność?
U mnie niby jeden niedrożny...
Mam skierowanie na laparo ale boję się narkozy. To jednak operacja...

Pierwsze in vitro i udane? Jeszcze jakieś problemy czy tylko jajowody?

Ps. Gratuluję![emoji8]

Ja mam jeden niedrożny i morfologia 2 % była i podchodziliśmy do dwóch iui ale sie nie odbyły bo słaba koncentracja była i lekarz odradzał... jeśli chcesz próbować "naturalnie" to bym robiła drożność jeśli decydujesz sie na Ivf to bym nie robila( nie zrobiłam) Musisz pamiętać, ze czas ucieka [emoji58] jednym sie udaje w jednym cyklu zajść a innym znacznie dłużej [emoji853]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry