reklama
To super, wyślę Ci zaproszenie to dogadamy szczegóły albo możesz wysłać do mnie maila na mmalenkas@gmail.com
Jak wolisz?[/QUOT
Wyślij te zaproszenieTo super, wyślę Ci zaproszenie to dogadamy szczegóły albo możesz wysłać do mnie maila na mmalenkas@gmail.com
Jak wolisz?
Dziękuję; ) jestem bardzo szczęśliwa a w poniedZiałek to juz wgl będę z tego szczęścia skakać; ) M jest zadowolony każe odpoczywać i nie denerwować się tym poniedziałkiem ja wiem ze będzie dobrze; )Paulinka wielkie gratulacje.. . !!!!
kredka82
Fanka BB :)
Oj nie strasz tym krwawieniem bo ja mam o 18.30 wizyte i jestem strasznie ciekawa co i jak i boje sie czy wszystko dobrze..Zaczęłam 7 tydzień wczoraj
Dzisiaj usg dzidziuś 10 mm i bijace serduszko ale po usg Zaczęłam dosyć mocny krwawić. Lekarz przepisał prolutex i kazał Leżeć
Czy ktoras z Was krwawila i mimo to było wszystko ok?
A jak sprawa z m? Wyprowadzil sie?
meg86
Będzie dobrze. Ja mam nadzieję że to tylko od badania i chwiloweOj nie strasz tym krwawieniem bo ja mam o 18.30 wizyte i jestem strasznie ciekawa co i jak i boje sie czy wszystko dobrze..
A jak sprawa z m? Wyprowadzil sie?
Daj znać po wizycie
M dalej mieszka osobne i dobrze bo mnie Już zdążył dzisiaj wkurzyc...
Nadal krwawisz ? Czy sie uspokoiłoPaulinka gratuluję. Zycze przyrostu w poniedziałek
reklama
meg86
Ustalo ale dalej się martwięNie martw się... już krwawienie ustało???
Leżę i odpoczywam
Podziel się: