dziękuje Ci ślicznie. Tylko martwi mnie,ze ja nic nie czuje. Dziś czuje się normalnie. Zero objawów, nawet bol brzucha ustąpił.Ja mialam wydzieline typu woda zawsze rano po przebudzeniu wyplywala, w ciagu dnia mniej, ta woda to dobry znak[emoji110] [emoji4]. Teraz jestem w 6tc wiec trzymam i za ciebie kciuki[emoji3]
reklama
wspaniale ! Pisz....czekamy na wieściDzięki kochane krew oddana czekam na wynik koło południa będzie. Muszę się czymś zająć bo zwariuje...
Dżoasia dzięki za życzenia oczywiście że dziś będziemy świętować nie ma innej opcji
misis188
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze ze Cie nic nie boli. Który dziś dzień pt i ilu dniowy zarodek??dziękuje Ci ślicznie. Tylko martwi mnie,ze ja nic nie czuje. Dziś czuje się normalnie. Zero objawów, nawet bol brzucha ustąpił.
Tym sie nie martw ja tez nie mialam objawów mocnych czasami pobolewal brzuch jak na@ piersi nic a nic i jednego dnia delikatnie kręgosłup pobolewal i to tyle z objawow. Bedzie dobrze [emoji110] [emoji4]dziękuje Ci ślicznie. Tylko martwi mnie,ze ja nic nie czuje. Dziś czuje się normalnie. Zero objawów, nawet bol brzucha ustąpił.
Konstancja27
Będzie dobrze czuję to ! Weź się za lekkie porządki albo idź spać i koniecznie piszDzięki kochane krew oddana czekam na wynik koło południa będzie. Muszę się czymś zająć bo zwariuje...
Dżoasia dzięki za życzenia oczywiście że dziś będziemy świętować nie ma innej opcji
Ja miałam na samym początku od transferu ból jak na @ w podbrzuszu i lekkie pobolewanie piersi nic więcej. Pozniej ból piersi ustał i zostało samo podbrzusze pobolewanie, więc widzisz każdy ma inne objawy ja w ogóle bólu pleców nie miałam inne miały,a co do wydzieliny to fakt mialam przez 1 bodajże dzień lub 2 wodnistą wydzielinę że jak wstałam to kapało po nogach .Bedzie dobrze musi byćhej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?
Dzięki kochane krew oddana czekam na wynik koło południa będzie. Muszę się czymś zająć bo zwariuje...
Trzymam mocno kciuki...
kredka82
To ciaza jak nic[emoji6]hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?
reklama
kredka82
Ja mialam wszystkie mozliwe objawy i Twoje sa bardzo podobne[emoji4]Dzięki kochane krew oddana czekam na wynik koło południa będzie. Muszę się czymś zająć bo zwariuje...
Podziel się: