reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mialam wydzieline typu woda zawsze rano po przebudzeniu wyplywala, w ciagu dnia mniej, ta woda to dobry znak[emoji110] [emoji4]. Teraz jestem w 6tc wiec trzymam i za ciebie kciuki[emoji3]
dziękuje Ci ślicznie. Tylko martwi mnie,ze ja nic nie czuje. Dziś czuje się normalnie. Zero objawów, nawet bol brzucha ustąpił.

reklama
dziękuje Ci ślicznie. Tylko martwi mnie,ze ja nic nie czuje. Dziś czuje się normalnie. Zero objawów, nawet bol brzucha ustąpił.
Tym sie nie martw ja tez nie mialam objawów mocnych czasami pobolewal brzuch jak na@ piersi nic a nic i jednego dnia delikatnie kręgosłup pobolewal i to tyle z objawow. Bedzie dobrze [emoji110] [emoji4]

hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?
Ja miałam na samym początku od transferu ból jak na @ w podbrzuszu i lekkie pobolewanie piersi nic więcej. Pozniej ból piersi ustał i zostało samo podbrzusze pobolewanie, więc widzisz każdy ma inne objawy ja w ogóle bólu pleców nie miałam inne miały,a co do wydzieliny to fakt mialam przez 1 bodajże dzień lub 2 wodnistą wydzielinę że jak wstałam to kapało po nogach ;).Bedzie dobrze musi być :)

hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?
To ciaza jak nic[emoji6]

reklama
Do góry