meg86
Fanka BB :)
Też myślę że za wcześnie. Nie poddawaj się jeszczeBo zrobiona za wczesnie. Zrób w poniedziałek i zobaczysz że będzie dobrze. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też myślę że za wcześnie. Nie poddawaj się jeszczeBo zrobiona za wczesnie. Zrób w poniedziałek i zobaczysz że będzie dobrze. Trzymam kciuki
Tak mi przykro...Niestety 3 próba nie udana pobrano 2 komórki żadna sie nie nadaje do mrożenia i nie wykazała oznak życia. Powiedzieli ze obie sa nie dojrzałe
kochana uważam ze niepotrzebnie byłaś na becie. 6 dpt to może się zaczynać zagnieżdżanie dopiero. moim zdaniem najwcześniej w 9-10dpt. także jeszcze nie skreśla niczego!beta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Hej ja też jestem w gyncentrum jeżdżę do Częstochowy do doktora Mercika u Grettki też byłam jak nie było mojego i robił mi punkcje.Bo zrobiona za wczesnie. Zrób w poniedziałek i zobaczysz że będzie dobrze. Trzymam kciuki
Jej nadrobić was to nie lada wyczyn Więc my już jesteśmy w domku , przytuliliśmy dziś piękne dwa 3dniowe kropeczki i nie zamierzamy się z nimi rozstawać Testujemy 2.08 . Trzymajcie za nas kciuki
Oo kurczę ale historia... Wy daliście jej dom a ona dzidziusia !!
Fakt faktem my naszych zwierzow nie prosilismy O malucha I może tu był błąd w zasadzie to drugiego konia kupiliśmy jak miała roczek by nA chwilę zagłuszyć żal i smutek...i co teraz M ma swoją "córeczkę" tylko problem jest z przytulaniem bo waży już jakieś 550 kg
Z metod alternatywnych dla in vitro zbudowaliśmy gniazdo dla bocianów i posadzilam kapustę . jak nA razie nie działa ale liczę ze w końcu zaskoczy
To jeszcze o niczym nie świadczy. Spokojnie.beta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Tak... i to sporo Ale jak już pisałam milion razy, ja miałam lekką hiperkę i jajców a jajców a jajniki jak pięści były.Dziewczyny czy Was podczas stymulacji też tak że tak powiem wydeło. Dziś zauważyłam że normalnie brzuchol mam jakbym już w ciąży była i to zaawansowanej i suty wielkie...