reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No szalona Ty Chyba dość szybko ta beta ;-) Ja bym się nie odważyłaCzy po 6dpt 4 dniowych kropków może wyjść już jakaś beta?
Alfistka
Brzuszek jak na okres mnie boli i kręci mnie ta myśl strasznie, żeby jutro jechać rano na betę a to będzie 6dptNo szalona Ty Chyba dość szybko ta beta ;-) Ja bym się nie odważyła
walczaca o szczescie
Jeżeli masz silną głowę to rób, ale ten wynik może nie być jeszcze wiarygodny ;-) Mniej to na uwadzeBrzuszek jak na okres mnie boli i kręci mnie ta myśl strasznie, żeby jutro jechać rano na betę a to będzie 6dpt
Alfistka
No i właśnie tu się robię trochę miękka z tą silną głową co ma być to będzie ale strach jestJeżeli masz silną głowę to rób, ale ten wynik może nie być jeszcze wiarygodny ;-) Mniej to na uwadze
walczaca o szczescie
A no właśnie, ja się bałam robić 9 dpt to 6 nawet mi do głowy nie przyszedł taki pomysłNo i właśnie tu się robię trochę miękka z tą silną głową co ma być to będzie ale strach jest
Alfistka
7dpt na pewno robię tj sobotaA no właśnie, ja się bałam robić 9 dpt to 6 nawet mi do głowy nie przyszedł taki pomysł
kredka82
Czesc kochana [emoji11][emoji11]Kredko,
jak bylo w CZ. jestes zadowolona z transferu i reszty??? opowiadaj
Ja jestem zadowolona. Co prawda klinika odbiega od luksusowych klinik w polsce no ale jak widac w tych "luksusowych"dziecka mi nie zrobili a tylko pozostawiki niesmak.
Na pewno jest fantastyczna kobieta embriolog (polka)
Ogolnie personel bardzo mily i uprzejmy i ez problemu sie komunikowalam z nimi. Jajeczka byly tylko 4 z czego jedno od razu mowili ze zle. Wiec z 3 zostaly 2 i w 5 dobie tj. wczoraj 7rano mi je podali. Podobno zaczynaly wolno ale przyspieszyly ale jedno ciut wolniejsze jest.
Poza tym jestem pelna obaw bo wczorajszy dzien trwal 24h bo opozniony sporo lot byl i bylam bardzo zmeczona i balam sie bardzo o kropki ze zmiana cisnien i stres im zaszkodzi. No ale zobaczymy. Staram sie nie popadac w paranoje[emoji6] przyjmuje tylko ultrogestan 3x2 i czekam na bete ktira mam zrobic 2.08 ale pewno 31.07 juz zrobie bo u mnie z beta problem bo musze 100km jechac i chyba tylko pon-sr robia.
A jak u Ciebie? Bardzo jestem ciekawa co w Pradze?
meg86
Dziękujęsuper wynik,bez norm moge ci to powiedziec
reklama
kilosierra
Dziewczyny, po ewentualnym łyżeczkowaniu kiedy mogę podejść do kolejnego crio?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: