reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a najlepsze jest to ze w sumie nie mamy wpływu na to co się dzieje..

zazdroszczę Ci takiego szybkiego ogarnięcia i podziwiam. naprawdę. musze brać z ciebie przykład ☺
dziewczyny nic mi nie da ,ze bede sie rozklejac!popłacze wam tutaj i tyle ,ale trzeba sie wziasc za siebie ,a nie za mizianie moze akurat teraz sie uda!przeciez jestem zdrowa i musze byc mamusia nie wazne ile to bedzie mnie kosztowac!

reklama
no. ale ja to czułam juz wczesniej wiec i tak piję od 2 godzin no nic. od września ruszamy znowu. to był nasz 1 raz. mrozaków zero. msm 2 miesiące żeby się podnieść z popiołów tej emocjonalnej masakry. laski mówcie jakie suplementy na poprawę jajek !
Ja mam pco i mi zalecił ovarin 2x1, poza tym coenzym Q10 podobno bardzo dobry ale @gosia321 pisała, że jeśli ma się komórki nk podwyższone to żeby nie brać

Dzwoniłam to NOVUM i lekarka kazała przestać sie łudzić i odstawić leki. Powiedziała tez ze beta nie jest żadnym wyznacznikiem, bo produkuje ją kosmowka, wiec jej parametry nie maja znaczenia.
Boje sie tego bólu....i psychicznego i fizycznego...
Mam dość

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze dziewczyny bardzo mi przykro :( dzisiaj też same okropne wiadomości.
Chociaż z tą imprezka mnie rozbawilyscie

dziewczyny nic mi nie da ,ze bede sie rozklejac!popłacze wam tutaj i tyle ,ale trzeba sie wziasc za siebie ,a nie za mizianie moze akurat teraz sie uda!przeciez jestem zdrowa i musze byc mamusia nie wazne ile to bedzie mnie kosztowac!
jak trzeba to trzeba popłakać, jak trzeba to wykrzyczeć, powqrwiać, zapić, a najlepszym miejscem, żeby sobie upuścić jest to forum :D potem korona na łepetynę i znowu do boju. Jak chcą to niech biją z liścia, po du*ie ale my walczymy! w takim razie znowu na wrzesień nam się kolejka niemała robi, ja pewnie tez w sierpniu nie zdążę

Dzwoniłam to NOVUM i lekarka kazała przestać sie łudzić i odstawić leki. Powiedziała tez ze beta nie jest żadnym wyznacznikiem, bo produkuje ją kosmowka, wiec jej parametry nie maja znaczenia.
Mam dość

Dla spokoju sumienia poczekaj może do tego czwartku, już nie chodzi o betę tylko zobaczysz co wyjdzie na usg - umów się na wizytę, przecież lekarz Ci nie odmówi badania

Witam, podczytuję Was od pewnego czasu i dajecie mi nadzieję na spełnienia marzenia o dziecku. Czy są tutaj Panie, którym udało się zajść w ciążę po pierwszym in vito? Jeśli tak to ile miałyście zarodków i czy miałyście nacinaną otoczkę oraz podane embyoglue?
Mi się udało. Miałam jedna blastkę 5dniowa podana. Metoda ICSI.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Mam dość

Bólu to się nie bój bo nie Ty pierwsza i nie ostatnia niestety takie tragedie przechodzisz.... :(:(
Musisz być silna a przynajmniej spróbować walczyć z tym bólem....
Poczekaj jeszcze troche, nie łudź się, ale poczekaj co Ci szkodzi...

Do góry