reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no. ale ja to czułam juz wczesniej wiec i tak piję od 2 godzin no nic. od września ruszamy znowu. to był nasz 1 raz. mrozaków zero. msm 2 miesiące żeby się podnieść z popiołów tej emocjonalnej masakry. laski mówcie jakie suplementy na poprawę jajek !
Dobrze, że masz takie podejście, ja po pierwszym nieudanym w czerwcu uchlałam się i zresetowałam i od lipca od nowa do boju co by macica i jajniki nie zapomnialy po co tam są :D:D

reklama
Ja jestem u Lewandowskiego. Ale wiesz co, nie było etapu w którym ktokolwiek mnie weryfikował czy się nadaje na pacjentkę Lewandowskiego.. po prostu się do niego umówiłam bo brałam pod uwagę jego, zamore i wojewódzkiego. Lewandowski miał najszybszy termin wiec do niego poszłam..
Mam nadzieje ze guru, bo póki co z jego empatia i podejściem do pacjenta bardzo słabo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale oby był skuteczny! inajakiej podstawie Cie przyjeli? co weryfikowali?

Do góry