to synevo w invimedzie. wyniki powinny być w necie dziś po południu...A sama nie mogłabys zadzwonic? Może zapomnieli dziady
reklama
M@gda
Moderatorka
A co tam, możemy sie wszystkoe na narkoparty umówić Wskazanie - konieczność podejścia do ivf.Kąpiel w błotku Będzie od razu peeling i masaż skóry. Do wskazań na narkoparty prosze dopisać chu**we info na wizytach przed crio itp
M@gda
Moderatorka
Mnie synevo publikuje ok 20.to synevo w invimedzie. wyniki powinny być w necie dziś po południu...
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Aczkolwiek to takie trochę niepokalane poczęcie [emoji12][emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dżoasia
No to zadzwoń gdzie trzeba i ich pospiesz Od wczoraj to chyba już przed południem wyniki powinny być... We nie stresuj bo ja juz paznokcie obgryzamto synevo w invimedzie. wyniki powinny być w necie dziś po południu...
dżoasia
Haha Sex z pipetąAczkolwiek to takie trochę niepokalane poczęcie [emoji12][emoji58]
W piątek mam 4 weryfikacjechyba gorzej Iwcia a powtarzałaś betę?
Pixie_Dixie
U mnie pęcherzyk raczej równo z zarodkiem.
Pęcherzyk urósł z 10 do 13, a w nim zarodek z 1,8 mm z 2,9 mm, choć to pewnie niewiele znaczy...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz być dalej cierpliwa, mi kazał sie zgłosić po tygodniu do mierzenia zarodka, bo beta juz nie jest taka miarodajna, chyba,ze spada...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
M@gda
Moderatorka
Ja tam wole narkoparty, przynajmniej się zrelaksujemy, odstresujemy, zresetujemy i pobawimytaka hibernacja jak w "Seksmisji".... zdecydowanie głosuję za choć plan narkotyczny też brzmi mocno zachęcająco
reklama
Sorki , że tak podpytuję, ale zastanawiam się jak ja jutro będę funkcjonować , to mój pierwszy razKompletnie nie pamiętam jak się ten nowy zastrzyk nazywa. Coś na "C"
Podziel się: