reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po ciąży pozamacicznej lewej ,prawy niby drozny , ale nic się nie dzieje. Do tego mutacja C667t hetero.Zdecydowalam się po latach na in vitro , bo to ostatnia szansa.

Jestem po ciąży pozamacicznej lewej ,prawy niby drozny , ale nic się nie dzieje. Do tego mutacja C667t hetero.Zdecydowalam się po latach na in vitro , bo to ostatnia szansa.

Ciepiela jest bardzo lubiany przez pacjentki ale pamiętaj taka moja rada pisz sobie pytania i pytaj go o wszystko , pamiętaj nie ma głupich pytań. Miałam jego pacjentki na punkcjach i były troszkę zielone nie do końca wiedziały co z czym i jak . Ogólnie lekarze mało mówią ale wiem ze jak jego będziesz pytać to udzieli ci odpowiedzi . To forum jest jak encyklopedia ale nie wszystko da się wyczytać . Ostatnio była 45 letnia Niemka na punkcji i myślałam ze to już ostatnia szansa ale widocznie nigdy nie jest za późno . Ważne ze podjełaś walkę . Trzymam kciuki [emoji106][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oby, bo ja dzis mam placzliwy dzien. Siedze na tarasie i rycze bez powodu. Mialam robic mielone, bedzie sadzone, pranie wyschlo i musze poskladac, zebym go nie zignorowala to postawilam kosz na srodku salonu i... wyszlam na taras :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ohh, ja ostatnio chciałam płakać w sklepie, bo miałam ochotę na płatki chocapic, a ich nie było xD Opanowałam emocje na całe szczęście. Dziwne, bo ja raczej nie z tych płaczliwych. Tylko ta chcica taka jakaś wielka mnie naszła ;p

A u mnie obiad z dwóch dań dziś. Kalafiorowa i zraziki z kaszą orkiszową mniam... :)

reklama
Do góry