reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześć dziewczyny, rano po aplikacji luteiny zauważyłam różowy śluz na aplikatorze czyli pewnie zaczyna się @. :( aż mnie serce zakłuło mimo że tak podejrzewałem od 3 dni.. także mi się niestety nie udało... nie wiem czy w ogóle jest sens robienia tej bety.
idź na bete i nie łamaj się!! różowy śluz mógł być z wielu powodów. Mogłaś się podrażnić aplikatorem, albo jeszcze co innego.

A w ogóle to dziś miały 2 z nas betować a ja nic w kalendarzu nie widzę. Dla kogo ja ten kalendarz prowadzę???

Dziewczyny, wysokich bet!!

myślę że to będzie formalność. zrobię dzisiaj po pracy ale jeśli @ się rozkręci a tak czuję to tylko niepotrzebne łudzenie... jest mi strasznie źle, aż niedobrze.
Znam to uczucie zemdlenia z bezsilności... nie łam się, proszę.... Zrób betę, potem będziemy myśleć tak...

reklama
Do góry