reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Subpopulacja limfocytów w klinice Invicta kosztuje 335zł.:o Jutro poszukam tańszego miejsca i dam znać ile wszystko kosztuje ;)
Jesli sie nie myle to w diagnostyce jest taniej i mozesz sie zapytac czy oni to wykonują czy zlecają komus wykonanie tego badania np akademi szpitalowi. Bo jak ja pytalam w diagnostyce to bardzo mila pani mi powiedziała ze jak chce zaoszczedzic to moge bezposrednio isc do akademi(chyba tak nazwala to miejsce) poniewaz oni tam wlasnie wysylaja próbki krwi i zlecaja wykonanie badania. Ja pytalam w diagnostyce w Gdańsku nie wiem jak jest w innych miastach. Myślę ze warto zapytać.

reklama
Nie wiem jeszcze nie dzwonilam jutro moze zadzwonie musilam najpierw wiedziec czy oddzialowa po 3 tyg zwolnienia pusci mnie na urlop zeby sie umawiac. Mam nadzieje ze w ciagu 2 tygodni mojego urlopu sie wyrobie :)
Ale darmowa jest tylko w invictie w novum.normalnie platna wizyta

Chyba też skorzystam z tej promocji. Zawsze to jakieś świeże spojrzenie na problem.
Tylko nie wiem czy lepsza invicta w Warszawie czy we Wrocławiu.
Dziewczyny...którą polecacie?

Jesli sie nie myle to w diagnostyce jest taniej i mozesz sie zapytac czy oni to wykonują czy zlecają komus wykonanie tego badania np akademi szpitalowi. Bo jak ja pytalam w diagnostyce to bardzo mila pani mi powiedziała ze jak chce zaoszczedzic to moge bezposrednio isc do akademi(chyba tak nazwala to miejsce) poniewaz oni tam wlasnie wysylaja próbki krwi i zlecaja wykonanie badania. Ja pytalam w diagnostyce w Gdańsku nie wiem jak jest w innych miastach. Myślę ze warto zapytać.
Czyli w uck w Gdansku tak jak pisalam ok 300 zl

Jesli ktos chce sprawdzic dla siebie same komorki nk to w laboratorium vitalabo robia same komorki nk za 90 zl. Nie jest to jednak wynik do ktorego moze sie odniesc immunolog na wizycie bo chce miec caly obraz subpopylacji limfocytow. Ale wiem ze duzo dziewczyn sprawdza same komorki nk

Chyba też skorzystam z tej promocji. Zawsze to jakieś świeże spojrzenie na problem.
Tylko nie wiem czy lepsza invicta w Warszawie czy we Wrocławiu.
Dziewczyny...którą polecacie?
Tu juz nie pomoge alw chyba Warszawska jest dluzej jak dobrze kojarze
A naprawde warto sprobowac jesli chce sie poznac opinie innego specjalisty

Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:
No to super że zmiana planu dzialania :D no tempo ekspresowe i dobrze,bo nie ma na co czekać ;-)

Cześć dziewczynki, trochę się nie oddzywalam, jestem na urlopie,musialam się zresetować, wczorajsza wizyta przebiegła spokojnie, byłam trochę zestresowana bo rano bardzo mnie brzuch bolał, musiałam nospe wziąć - 2 tabletka w ciąży, nie chcę się faszerować bo się oczytalam, a maluszek ma sie dobrze , 3,7 cm serduszko zwalnia, za dwa tygodnie prenatalne;) mdłości stopniowo ustają,ale niezupełnie, wczoraj zwróciłam lody, wogóle słodkie mnie odrzuca... odpoczywam ile mogę choć w domu ciężko, do tego piesek się przyplatal na podwórko i niancze jak dziecko, bo wyglodzony i katowany...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
O to już matczyne uczucia na pieska przelewasz ;-) cieszymy sie że z dzidzia wszystko dobrze :D

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
Już czerwiec - kobietki, to będzie nasza wiosna, a idzie lato, pogoda sprzyja zaciążeniom! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

2017-06-30 Ilona88 usg połówkowe

2017-07-01 Vinszka IV weryfikacja + USG :) ( ET 13.06.2017 )
2017-07-01 Mruch Betowanie
2017-07-03 Liv III weryfikacja ( ET 18.06.2017 )
2017-07-04 Liv USG ( ET 18.06.2017 )
2017-07-06 Pixie-Dixie Histeroskopia
2017-07-07 tusiaczzek1988 wizyta kontrolna + USG 16t4d
2017-07-10 Maddie@ termin porodu
2017-07-12 Klarsa termin porodu
2017-07-15 Oska305 Usg połówkowe
2017-07-17 Rustynka termin porodu
2017-07-17 joko86 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę ( ET: 07.04.2017 (16t4d) )
2017-07-21 aniasiwa USG23tc
2017-07-30 Jaskolcia termin porodu
2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-28 anetka303 termin porodu
2017-12-09 mala218 termin porodu
2017-12-13 M@gda termin porodu
2017-12-14 tusiaczzek1988 termin porodu
2017-12-16 karolina1984 termin porodu
2017-12-28 Joko86 termin porodu
2017-12-29 Adunnnia90 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znjadziesz instrukcję :)

reklama
Hej :D
Dopiero co wróciłam po Warszawka "zablokowana" po burzach....
Trafiłam na innego lekarza bo moja gin na urlopie i mnie lekko zszokował ale oczywiście pozytywnie no bo jakby inaczej ;);) dzisiaj mam 5dc a On już dzisiaj kazał Menopur 225 j. i lecimy krótkim protokołem. Powiedział, że skoro długi takie złe efekty miał to krótki na mnie zadziała i jazda :D:D
W pon następna wizyta a chyba ok 10 lipca już punkcja ale sprint, hihihiiii....:D:D

A teraz siadam i czytam zaległości na forum Dziewczynki Kochane bo troszkę tego mam :tak::tak:

Wow, ale się cieszę, że tak szybko ruszacie z tematem! Teraz będzie szczęśliwie! Trzymam mocno kciuki! Wpisuj się w kalendarz

Do góry