reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
20170627_210142.jpg

Załączniki

• 20170627_210142.jpg
    20170627_210142.jpg
    503 KB · Wyświetleń: 614
Dziewczyny jak lekarze liczą czas ciąży w przypadku in vitro? Od ostatniej miesiączki czy od transferu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś też miała podany bardzo słaby zarodek i jest mimo wszystko dzidziuś? Myślicie że jest nadzieja?
Niejedna na forum miala podany slaby zarodek i się udalo a innym z idealnymi nie wychodziło. Zawsze trzeba mieć nadzieję

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Dziewczyny czy któraś też miała podany bardzo słaby zarodek i jest mimo wszystko dzidziuś? Myślicie że jest nadzieja?

Ja miałam podany słabo rokujący zarodek 9 czerwca.
Na razie i beta i progesteron w normie, wiec głowa do góry!
Poprzednie dwa razy podano piękne, idealne zarodki i nic z tego nie wyszło. Myśl pozytywnie, albo najlepiej w ogóle ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny! Którego lekarza i z jakiej kliniki polecacie ze Śląska? Koleżanka potrzebuje porady a ja Wrocławianka nie umiem jej doradzić :)

Do góry