reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję za odp. Na kontroli byłam coś się zbierało ale niby wiele tego nie było ... Teraz idę dopiero we wtorek 27.06 i nie wiem czy czekać do tego czasu czy jutro zadzwonić do lekarza.
Zadzwon jutro. A jak obwod brzucha nie powieksza sie ? Nieasz problemow z oddycjaniem. Hiperstymulacja w 3 i 4 stadium jest niebezpieczna wiec dzwon jutro do lekarza bo lepiej dmuchac na zimne

reklama
Plecy tez troszke mniej juz bola ale jeszcze dokuczaja. Od 2 dni ciagnie mnie w pacjwinach kak za duzo sie nachodze to boli mnie troche brzuch. Cycki bolaly jeden dzien ale wygladaja jakby byly w siniakach. Porownujac poprzednie 2 podejscia moge uznac ze tym.razem jestem bezobjawowa wtedy byl caly wachlarz wszystkiego po trochu i bol brzuvha od samego poczatku.
Jutro chyba w koncu pojde na bete wiec sie okarze jak tam moje babelki. Mam nadzieje ze beta bedzie pozytywna ❤❤✊✊
W takim razie trzymam mocno kciuki za bete!!!;)
Przy moich dwudniowych maluchach zaczekam z badaniem do poniedziałku.

Moze warto by bylo zrobic PGS albo PGD jak zarodki pobiora to sa badania genetyczne gdzie czarno na bialym wszystk wychodzi. Niestety sa cholernie drogie. Dziei nim u mnie wykryto ze zarodki mja zespol edwordsa i nie nadaja sie do wszczepeinia
w mojej klinice nieststy nie badaja zarodków. a powiez jaki to koszt?

Dziewczyny jak to z seksem. We wtorek tydzien temu mialam punkcje. Czuje sie swietnie nic mi nie jest pobrano 16 jajek. Transfer odroczony teraz mam cykl bez lekow, czy moge juz wspolzyc i czy powinnam sie zabezpieczac? Zapomnialam zapytac...

Ja współżyłam tylko z zabezpieczeniem. Tez miałam odroczone o 2 miesiące.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak zbic mozesz metylami tylko ze b-right jest raczej typowo na mthfr tak mi sie wydaje ale sproboj. Sok z buraka tez zbija homocysteine i wogole buraki.
Ja bym popracowala nad wit d bo ona jest bardzo wazna do zajscia w ciaze

Juz suplementuje i wystawiam sie na słoneczko [emoji4]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry