reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuszki!!!!!!

Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
Hip Hip hura! No rewelacja- tylko uważaj żebys głowy nie obiła jak pod sufit będziesz skakać:) Wspaniała wiadomość, ja odrana zygam a tu takie rzeczy się dzieją- takiej wiadomości to ja oczekiwałam:)OGROMNE GRATULACJE!!!!!
Teraz tylko spokój, dmuchanie na zimne i kolejne czekanie na wizyty, jednego nie życzę - cholernych nudności:)

dziewczyny,moze i marudze,ale mam straszny dzien dzisiaj.Wszystko mnie drazni,jestem rozzalona na wszystko i co chwile wybucham placzem bez sensu:( leki czy emocje???? a do tego wszystkiego brzuch dosyc mocno daje o sobie znac.... sama nie wiem co mam sobie myslec????
po ostatnim nieudanym razie jestem pewna,ze sie nie uda,ale mam jednak cicha nadzieje.....
masakra.....

Bądź dobrej myśli, nie poddawaj sie! [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hip Hip hura! No rewelacja- tylko uważaj żebys głowy nie obiła jak pod sufit będziesz skakać:) Wspaniała wiadomość, ja odrana zygam a tu takie rzeczy się dzieją- takiej wiadomości to ja oczekiwałam:)OGROMNE GRATULACJE!!!!!
Teraz tylko spokój, dmuchanie na zimne i kolejne czekanie na wizyty, jednego nie życzę - cholernych nudności:)

Od kiedy masz taką przyjemność?
Teraz będę żyła do środy, później do piątku. Nie przewiduję spadku bety!

reklama
Do góry