reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny krew już oddana, nie odbyło się bez problemów. Moje żyły odmawiają spuszczania krwi :( Przedramiona to tragedia.
A ja się teraz zastanawiam... jak wytrzymam do wyniku i jaki powinien być wynik w 6 dpt blastusia.
6dpt i robisz bete?nie boisz sie ,ze wynik jeszcze moze byc za niski?ja mam dzisiaj 9dpt i mialam robic bete,ale boje sie ze jak wynik bedzie negatywny to juz nie uwierze w mojego kropka:(
oczywiscie zycze powodzonka

reklama
6dpt i robisz bete?nie boisz sie ,ze wynik jeszcze moze byc za niski?ja mam dzisiaj 9dpt i mialam robic bete,ale boje sie ze jak wynik bedzie negatywny to juz nie uwierze w mojego kropka:(
A iludniowy był kropek? ;-) Jeżeli 5 cio dniowy to już myślę,że można robić. Jeżeli 3 dniowy to chyba tak gdzieś 9 - 10 dzień, lepiej nie wcześniej ;-)

A iludniowy był kropek? ;-) Jeżeli 5 cio dniowy to już myślę,że można robić. Jeżeli 3 dniowy to chyba tak gdzieś 9 - 10 dzień, lepiej nie wcześniej ;-)
byc moze po prostu chce wiedziec a jednoczesnie chce jak najdluzej cieszyc sie moim kropkiem:hmm::hmm:
moze dlatego tak bardzo boje sie zrobic bete wczesniej?zeby do samego konca wierzyc,ze moze jednak sie udalo......
jutro moze sie zdecyduje zrobic bete....

Trzymam kciuki za dzisiejsze bety[emoji110][emoji110] i czekam na dobre wieści.
Ja właśnie wróciłam z usg polowkowego, dzieci zdrowe, przeogromne szczęście. Od rana bolał mnie strasznie żołądek i obie jestem ostrożna z lekami w ciąży to dziś wzięłam apap i no spe. Na szczęście ból przeszedł i oby juz je wrócił. Nie wiem czy coś zjadłam czy może córcia mnie skopala po żołądku [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017

Trzymam kciuki za dzisiejsze bety[emoji110][emoji110] i czekam na dobre wieści.
Ja właśnie wróciłam z usg polowkowego, dzieci zdrowe, przeogromne szczęście. Od rana bolał mnie strasznie żołądek i obie jestem ostrożna z lekami w ciąży to dziś wzięłam apap i no spe. Na szczęście ból przeszedł i oby juz je wrócił. Nie wiem czy coś zjadłam czy może córcia mnie skopala po żołądku [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017
Ohh jak cudnie :)Pewnie coś zjadlas.....chyba, że ze stresu, ja tak czasami mam

reklama

A to nie był mój wymysł, czy kwestia niewytrzymania czekania na informacje. ;p
Szczerze? Czy boję się o wynik... jak to mówią: tylko głupcy się niczego nie boją. Miałam w zaleceniach weryfikację, więc ją zrobiłam.

Do góry