reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziś to się dzieje! Dziewczyny! Trzymamy kciuki za wszystkie i każdą z osobna [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@Mruch dziś jest najprzyjemniejszy dzień! Przytulaj trzydniowca, do szczęśliwego zakończenia, abyś mogła przytulić Wasz cud i szczęście :)

@Vinszka i @Alfistka ahhh beta, obyśmy obie dziś dostały wyniki, które utworzą banana na twarzy! Niech nasze kropusie dadzą znać, że im z nami dobrze. :yes:

@Joko86 pewnie stresujący dzień, ale trzymamy kciuki za piękny rozwój, widoki i dobre wyniki!

@jasani i @natalix7 niech stymulacja przyniesie upragnione efekty!
Ohoho!!! Ale dziś pracowity dzień :D
Powodzenia dla wszystkich i każdej z osobna! Piękny dziś dzionek, mam nadzieję, że i owocny :)
Czekam na dobre info!!!

reklama
Dzien dobry wszystkim milego poniedzialku a u mnie kolejny dzien bez objawow :tak::tak: tylko kregoslup mam nadzieje ze to dobry znak :)
Trzeba sie zebrac i wyruszyc na jakies zakupy dla zabicia czasu jakies buty albo fajne ciuszki :)

U mnie też bez objawów, ale czasami dopada mnie mega senność. Nie doszukuję się, domyślam się, że to moja dawka relanium tak na mnie działa xD

Zaraz wybywam na oddanie krwi "pijawkom" :D:D Hahaha

Dziewczyny jak ja mam sie jutro do transferu przygotować?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja poszłam jak na normalną wizytę , a lekarz do mnie mówi, a Pani jeszcze nie gotowa? Ja ze gotowa ☺. Ale okazało się że powinnam być w koszuli I mieć kapcie I długopis swój też warto mieć. Od pielęgniarek dostałam koszulkę na przebranie i śmiałam w adidaskach. Nic zapachowego nie używałam, nawet się nie umalowalam. I tak nic to nie dało.

Dziś to się dzieje! Dziewczyny! Trzymamy kciuki za wszystkie i każdą z osobna [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@Mruch dziś jest najprzyjemniejszy dzień! Przytulaj trzydniowca, do szczęśliwego zakończenia, abyś mogła przytulić Wasz cud i szczęście :)

@Vinszka i @Alfistka ahhh beta, obyśmy obie dziś dostały wyniki, które utworzą banana na twarzy! Niech nasze kropusie dadzą znać, że im z nami dobrze. :yes:

@Joko86 pewnie stresujący dzień, ale trzymamy kciuki za piękny rozwój, widoki i dobre wyniki!

@jasani i @natalix7 niech stymulacja przyniesie upragnione efekty!
✊✊✊ za wszystkie! A dodatkowy ✊ za betujace!

reklama
Do góry