panierkaa90
Fanka BB :)
Czy ma któraś z was nr do doktora Gizrela z Invimed u we Wrocławiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ma któraś z was nr do doktora Gizrela z Invimed u we Wrocławiu?
Ja mialam przed operacjia ponad 6 po operacji 1.6 ca 125 oczywiście podwyzszone różnie ok 80 ( co rowniez moze świadczyć o Endo) laparoskopia usunięcie torbieli , miliona zrostow, odklejenie jajników z placów . Endo zrobila mi rozniez zrosty na jelitach jak i w pupceJa 2 lata temu zaszłam w naturalna ciąże jakimś cudem, co prawda poroniłam w 7tc, ale zaszłam mając już ta torbiel.
Nie, w wypisie nic takiego nie było. Napisali w histopato ze torbiel pęcherzykowa.
Przed usunięciem torbieli miałam amh ok 11, i ca125 podwyższone.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Można ale uważaj na plamy. Mogą Ci wyjść takie hormonalne. Potem bardzo ciężko je usunąć. Najczęściej są na twarzy. Ja mam. Wygrzewaj się ale nie za mocno!Kochane ....czy przy stymulacji można się opalać?
Na twarzy juz mam. ...po bromergonie jak tylko wystawię buzię na słońce, to wychodzą. Na twarz używam filtr 30.Można ale uważaj na plamy. Mogą Ci wyjść takie hormonalne. Potem bardzo ciężko je usunąć. Najczęściej są na twarzy. Ja mam. Wygrzewaj się ale nie za mocno!
Sol jak u Ciebie samopoczucie? Robilas jeszcze dzis test?Można ale uważaj na plamy. Mogą Ci wyjść takie hormonalne. Potem bardzo ciężko je usunąć. Najczęściej są na twarzy. Ja mam. Wygrzewaj się ale nie za mocno!
Pewnie masz rację. ..opalanie odpusciłamMoim zdaniem opalanie trzeba sobie odpuscic podczas stymulacji. Wysokie temperatury nie współgrają z ilością hormonów jaką przyjmujemy.
Mnie prowadził ale nigdy nie dostałam do niego numeru. Odpisywał na @Czy ma któraś z was nr do doktora Gizrela z Invimed u we Wrocławiu?