reklama
M@gda
Moderatorka
Nie. Ja wyczytałam, że serduszko dziecka na początki bije nawet 3 (i trochę ponad) raza szybciej niż dorosłego człowieka. Na początku ciąży średnia to ok 170. Z czasem serduszko powoli zwalnia.174 czyli tak samo.Pani Dr powiedziała że jest idealnie ale martwiles my się bo norma niby od 150 powinna niepokoić chyba że coś źle zrozumialam
Wiec się nie martw nic a nic. wynik masz idealny
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja jedna ostatnią mam wyrzucic czyli 20 dniCzy tabletki antykoncepcyjne brałyście przez 21 dni?
Mala218
Aktywna w BB
Nie. Ja wyczytałam, że serduszko dziecka na początki bije nawet 3 (i trochę ponad) raza szybciej niż dorosłego człowieka. Na początku ciąży średnia to ok 170. Z czasem serduszko powoli zwalnia.
Wiec się nie martw nic a nic. wynik masz idealny
Dzięki.
Swoją Dr bardzo miła Pani Dr prosto z Białegostoku zawitała w UK.
Dużo mi objasnila i badań zrobiła. Czasami trafiam na taśmowych lekarzy a Pani Kołodziejczak bardzo miło się zaprezentowała.
Ilona 88
To takie niesprawiedliwe...przykro mi bardzo.I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
natalix0
Ciekawe czemu. ..?Ja jedna ostatnią mam wyrzucic czyli 20 dni
Ja bralam od 17 lutego do 16 kwietnia bez przerwy a zaczelam w drugim dniu cyklu.Ciekawe czemu. ..?
AnetaB-stok
Aktywna w BB
Wiesz co, dziś jest 29dpt 3dniowej kropeczki. Już nie wierzę, że coś się zmieni chociaż jeszcze w środę idę na wizytę.Aneta, a który dzień po transferze i ilodniowego? Może niech dadzą mu jeszcze ze 2-3 dni, moze się cos pojawi.
G
gość 5
Gość
A do którego dnia powinien się pojawić?Wiesz co, dziś jest 29dpt 3dniowej kropeczki. Już nie wierzę, że coś się zmieni chociaż jeszcze w środę idę na wizytę.
reklama
AnetaB-stok
Aktywna w BB
Już powinno być coś widaćA do którego dnia powinien się pojawić?
Podziel się: