reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
Strasznie mi przykro.. :(
Który to tydzień?? To już pewne?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I czar prysł....to było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe .... niestety nie mam tyle szczęścia i pecherzyk jest pusty...to koniec ;-( dziękuję Wam za dobre słowa i doping. Życzę Wam wszystkim dużo szczęścia i powodzenia, trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :-*
Przykro mi:(
trzymaj sie

Przykro mi :(

O pierdziele, Aneta bardzo mi przykro.

[emoji127] 28.10.2017

Cześć :) w poniedziałek mam punkcję [emoji32] stresuje się bardzo. Mogłybyście mi mniej więcej napisać jak to będzie wyglądało? Czy boli? Wszystko to dla mnie jest nowe, a potoczyło się tak szybko [emoji87] na początku maja zaczęłam stymulację, a w środę podobno transfer ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To tylko się cieszyć że szybko zleciało, punkcja to nic strasznego, całe przygotowanie to chwila do tego wenflon dochodzi, kroplówka i usypiacz, budzisz się w łóżeczku, po kilku godzinach wracasz do domku, a Twoje jajeczka się ładnie zapladniaja, fajne że masz świeżaki i w środę transfer, nie masz ryzyka hiperki, dzisiaj wyluzuj, spacer, słoneczko, lody... jutro na czczo, ani kropelki wody od rana;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta, bardzo mi przykro.

Cześć :) w poniedziałek mam punkcję [emoji32] stresuje się bardzo. Mogłybyście mi mniej więcej napisać jak to będzie wyglądało? Czy boli? Wszystko to dla mnie jest nowe, a potoczyło się tak szybko [emoji87] na początku maja zaczęłam stymulację, a w środę podobno transfer ...

Masz pod znieczuleniem czy bedziesz usypiana?

Wiem, ze łatwo sie mówi ale naprawde to nic strasznego. Tak jak dziewczyny pisały bądź na czczo. Przed punkcją przebierałam sie w papierowa sukienkę i szlam na sale wypoczynkowa, potem dostałam sól fizjologiczna, potem poszłam na sale zabiegowa, narkoza i ledwie sie zorientowałam a juz byłam znowu na sali wypoczynkowej ;). Potem około 2h leżenia i siedzenia - jak fajna ekipa to szybko leci czas :). Trochę przez chwile bolał mnie brzuch i tyle. Czułam sie dobrze i w dniu punkcji i w kolejnych dniach. Nie bój sie :).

reklama
Bardzo mi przykro :(. Lekarz powiedział, ze juz na pewno nie ma szans na to, ze cos sie pojawi?

Do góry