tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Bertha i emeczka bardzo współczuję, po takich informacjach dopada mnie taki smutek straszny... do tego wczoraj zasypiałam z ogromnym bólem głowy i obudziłam się się z tym samym bólem, w życiu mnie głowa nie bolała, nie wiem czy dam radę funkcjonować, nie wiem nawet co wziąć z leków, do tego wkurza mnie fraxiparina, ma tak tempe igły że wkuwanie na siłę to jakiś dramat, już kilka miesięcy zastrzyków i mam wprawę, ale z tą ampulkostrzykowaka to porażka, może jakieś puste ampułki kupię i będę przestrzykiwac, wiem że ten lek bierze się czasem dosc długo, a brzuch fioletowy, ten dzień nie będzie należał do najlepszych...; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze też o tym myślałam czy nie kupować strzykawek i igieł takich jak używam do prolutex i po prostu fragmin wstrzykiwać do tej strzykawki i tak robić zastrzyki...bo po fragminie sianiak na siniaku a po prolutex co robię kupowanymi strzykawkami nie ma śladu... Tylko nie wiem czy tak można bo mi położna raz mówiła że w tych wszystkich przeciwzakrzepowych specjalnie są takie igły tępe.