reklama
Sol
Fanka BB :)
Bo 5.0 to już jak gdyby się zaczynał 6 tydzień. Wkraczaszw 6Co ja bym bez Was zrobiła...wezmę sobie jedno relanium bo fiksuję dziś TOTALNIE. To czemu te wszystkie jakieś kalendarze ciąży pokazują 5t0d=6tc?? Nie czaję już tego.
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Beta jest ok. Nie denerwuj się please.xxx
karolina1984
Super ! GratulacjeDziewczyny jestem po wizycie!!! Nie uwierzycie slyszalam dwa serduszka!!! Widzialam moje dwie fasolki!!! [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Z wrazenia zapomniałam wziasc zdjecia...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
Magda jak po wizycie ? Kiedy teraz masz termin ? Pokaz fotkę bo jestem ciekawa twojego wielkiego szczęściaCudne foty!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
CudowneJa już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
mi po pierwszej stymulacji przerzyl jeden zarodek z 5 zaplodnionych, a pęcherzyków w sumie bylo 10 z ktorych 5 pustych, jeden zarodek zostal tranferowany, niestety nie udalo sie. Zaczelismy robic dodatkowe badania, traflam do profesor Jerzak, ktora stwierdzila pco ( chociaz w mjoej klinice twierdzili ze nie mam pco) bralam pzrez 3 mieisiace suplementy wit b 6x 3 razy dziennie, wit.b12, wit d, Q10, ovarin, trivagin, acard, a rano jeszcze eutyrox, rowniez glucophage na obnizenie cukru, dostinex na prolaktyne. To wsyztsko mialo pomoc i polepszyc jakosc komorek jajowych no i tym razem pobrano 8, 6 dojrzalych i wszystkie zaplodnily sie, jestem 4dpt i licze na cud, czekam do soboty na druga weryfikacje, dzisiejsza beta 2,6Bardzo się cieszę
Dziewczyny, którym po pierwszej stymulacji nie zostały żadne zarodki - jak szybko klinika pozwoliła wam podchodzić do nowej stymulacji? Ja usłyszałam w mojej klinice ze 3 cykle każą czekać!!
Toż to wieczność! Jak było u was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
5 tygodni ciąży juz za tobą, aktualnie zaczyna biec 6 tydzień dlatego tak się zwykło liczyć. Ja mam 15t5d i jestem na ukończeniu 16 tc [emoji6]Co ja bym bez Was zrobiła...wezmę sobie jedno relanium bo fiksuję dziś TOTALNIE. To czemu te wszystkie jakieś kalendarze ciąży pokazują 5t0d=6tc?? Nie czaję już tego.
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
[emoji127] 28.10.2017
G
gość 5
Gość
Może skonsultuj się z lekarzem po prostu i zapytaj jak widzi te przyrosty normy itp. Ja dzisiaj byłam u swojego i hiperka jak nic . Przy okazji pokazałam ten wynik hcg total i powiedziałam, że nic z tego nie rozumiem i że ciężko mi to przyporządkować do jakiegoś tygodnia a on powiedział, że nie ma co tak kombinować i że wartość jest jak najbardziej ok. Jutro idę na kolejne hcg i zobaczę czy coś urosło.Ja się zaraz poryczę...nie mogę sobie poradzić z tymi tygodniami ciąży normami bthcg.... 03.04.2017 miałam okres, 19.04.2017 punkcję, 24.04.2017 transfer. Nie wiem już w którym tygodniu ciąży jestem [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Mnie pozwolili po 4 miesiącach, ale dlatego, że miałam maksymalne dawki leków(amh 0,4). Musiałam też czekać na odpowiednie FSH. Wiem, że niektóre dziewczyny były stymulowane od razu w następnym cyklu, ale wydaje mi się, że organizm powinien trochę odpocząć po takich dawkach leków i hormonów.Bardzo się cieszę
Dziewczyny, którym po pierwszej stymulacji nie zostały żadne zarodki - jak szybko klinika pozwoliła wam podchodzić do nowej stymulacji? Ja usłyszałam w mojej klinice ze 3 cykle każą czekać!!
Toż to wieczność! Jak było u was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: