Liv26
Fanka BB :)
Nie wiem niestety bo do transferu nie doszłoTo w dniu transferu ile ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem niestety bo do transferu nie doszłoTo w dniu transferu ile ?
dziekuje Ci bardzo mialam odpowiednik Tractocie ale zardoek 3 dniowy teraz bedzie blastka bo dzis zadzwonili z labo ze czeka na mnieŚciskam tule i życzę cierpliwości .
Ja mam endometrioze 4 st .
Godzinę przed transferem podałam prolutex ( ponoć na skurcze ) i atosiban .
Na sztucznym idziesz ?dziekuje Ci bardzo mialam odpowiednik Tractocie ale zardoek 3 dniowy teraz bedzie blastka bo dzis zadzwonili z labo ze czeka na mnie
Leczysz tą anemię?A ja się tak kiepsko czuje od tej anemia słaba jestem ciężko mi się oddycha i serce mi po spacerze wali
Leczysz tą anemię?
A ja po pracy czuję się jak z krzyża zdjęta - boli mnie brzuch, krzyż, plecy. Na szczęście zalegam teraz na kanapie i plecy odpuszczają . Pojawia się u mnie nienachalna jeszcze myśl, żeby zrobić betę w poniedziałek czyli 10dpt. Tylko, że miałam transfer 3 dniowego zarodka i zalecenie od lekarza, żeby zbadać betę 12 dpt. więc nie wiem czy jest sens się wychylać czy grzecznie poczekać.
Ja robiłam bete 3 dniowego w 9 dpt i wszystko było jasne...Leczysz tą anemię?
A ja po pracy czuję się jak z krzyża zdjęta - boli mnie brzuch, krzyż, plecy. Na szczęście zalegam teraz na kanapie i plecy odpuszczają . Pojawia się u mnie nienachalna jeszcze myśl, żeby zrobić betę w poniedziałek czyli 10dpt. Tylko, że miałam transfer 3 dniowego zarodka i zalecenie od lekarza, żeby zbadać betę 12 dpt. więc nie wiem czy jest sens się wychylać czy grzecznie poczekać.
Kochana ja też miałam dwa 3 dniowe i 7 dpt wyszedł test sikany, więc beta juz u Ciebie wyjdzieLeczysz tą anemię?
Ja też robiłam betę 10dpt 3dniowego zarodka i wyszedł pozytywny :-)Leczysz tą anemię?
Zrób betęcześć dziewczyny
Czytam was od jakiegoś czasu chłonąc wszystkie możliwe informacje i dziś zebrałam się żeby napisać Jestem 8dpt i na aplikatorze tabletki dopochwowej zostały mi ślady krwi. Przestraszyłam się....