tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Po co dostajesz Intralipid? Na NK? Dużo ich miałaś?
Tak bardzo dużo ponad 50%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co dostajesz Intralipid? Na NK? Dużo ich miałaś?
W invicta gdanskCzy pgs miałaś w Gamecie Rzgów?
Powodzenia dzisiaj
Tusiaczek nie martw siè na zapas, nieraz rozne krwawienia sie zadazaja a jest dobrze. Skonsultuj sie z lekarzem i wierz w swoje malenstwa, nie mozesz sie denerwowac.
Przestań, nie przejmuj się. W dzisiejszych czasach ciąża i macierzyństwo to temat tabu - albo mówisz ze jest pięknie albo się nie odzywasz. To normalne że w pewnym momencie ma się po dziurki w nosie tych uciążliwych objawów [emoji6] Ale to wszystko się niebawem skończy i będzie fajnie. . . No do czasu calonocnego płaczu bo kolka, i tak na zmianę. . . raz jedno dziecko raz drugie. Ale i kolki minal i obolałe, pogryzione cycki i znowu będzie fajnie [emoji28]Nie każda kobieta ma, ja takich mdłości nawet najgorszemu wrogowi nie życzę bo nie jestem w stanie robić nic tylko śpię i płaczę żeby to przeszło, a zapachy to jakaś masakra mam wrażenie, że nawet ja śmierdze hehe każdych płynów do prania nie daje wszystkie zapachy w domu poszły na śmietnik. Pierwsze 3 miesiące są najgorsze dopiero później możemy cieszyć się ciaza. Ja już tak mam dość, że mówię sobie po cichu nigdy więcej nie znajdę Już w ciążę. Wiem wiem czytając to pewnie mówicie jaka głupia kretynka co ja bym oddała żeby być w ciąży, a ta zachowuje się jak księżniczka. Cieszę się ogromnie moje największe marzenie się spełniło ale moja wytrzymałość się już skończyła oby już było tylko lepiej i, żeby były piękne dwa serducha. Dlatego Życzę każdej co się udało ciąży bez objawów bez mdłości. Ale się rozpisalam ale chyba lubię się zalic. Moja dokor zabronił mi brać leków na zaparcia jak i lactulose i wszystkiego. Jeśli kogoś urazilam tym uzależniem to przepraszam
Jeśli się nie uspokoi to jedz do szpitala. Mam nadzieje ze to niegroźne krwawienie, podobno towarzyszy ono 30% ciążDziewczyny obudziłam się o 3:00 poszłam do ubikacji a na podpasce krew z lutinusem dość dużo tej krwi :-( od razu jak wróciłam do łóżka nospa, duphaston, i relanium mam nadzieję że wszystko jest ok...Boję się niesamowicie leżę i płacze...Czy moje Kruszynki postanowił odejść ??? :-(
Ooo to dobrze, czekam na infoWłaśnie dziś na 8:30 mam pierwsze USG...