reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W dzień tak mnie cmi jakbym miała dostać za chwilę miesiączki... Najbardziej dół pleców mi dokucza ale w nocy to się przekręcić nie mogę bo od razu takie skurcze.. Najlepiej jest leżę na brzuchu

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki za udaną wizytę oraz za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
Już kwiecień - kobietki, to będzie na
sza wiosna, bociany wróciły zza morskich podróży, niech przyniesią nam wszystkim dzieciaczki! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

2017-04-20 Adunnnia90 Betowanie ✊✊✊
2017-04-20 bertha wymaz po leczeniu
2017-04-20 Emilianka6966 wizyta przed II crio
2017-04-20 klodine Betowanie ✊✊✊
2017-04-20 tusiaczzek1988 USG Pęcherzykowe ✊✊✊

2017-04-21 Peeggy Betowanie ✊✊✊
2017-04-21 Pkati usg serduszkowe ❤️
2017-04-24 Jaskolcia wizyta u gin prowadzącego ciążę
2017-04-25 Lady_Waiting USG serduszkowe ❤️
2017-04-25 Żanka1410 Betowanie ✊✊✊
2017-04-26 bertha wizyta u gin przed cyklem z procedurą
2017-04-26 M@gda usg serduszkowe ❤️
2017-04-29 anett96 BETOWANIE :)
2017-04-26 Małgoś86 wizyta u gina +USG
2017-04 energiczna czekanie na wizytę kolejną
2017-05-04 ludek rozpoczęcie stymulacji do in vitro
2017-05-06 Aguś35 Transfer ✊✊ ✊✊

2017-06-18 kreatola termin porodu
2017-07-10 Maddie@ termin porodu
2017-07-12 Klarsa termin porodu
2017-07-17 Rustynka termin porodu
2017-07-30 Jaskolcia termin porodu
2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-28 anetka303 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz
Jestem wpisana od paru dni w linku w kalendarzu na 28.04 na samym końcu,bo nie umiem pomiędzy,ale nie jestem w kalendarzu ,który Ty wstawiasz?

Dziewczyny ja się zaczynam martwic, nie mam w ogóle mdłości, piersi prawie przestały boleć.. Boję się czy jest wszystko dobrze z maluchem, usg dopiero za tydzień :( to dopiero 8 tydzień
Ja mam podobnie... mnie tylko delikatnie "kolysze" i śpię po 12 godzin ale nic więcej. Piersi tez juz prawie nie bola... umnie 6tc.
Wstalam dzis i na wkladce mialam 2 brazowe kropki. Delikatnie mnie brzuch pobolewa... dopchalam sie lutkiem i wzielam dupka dodatkowo. Zobacze jak bedzie dzis bo sie zmartwilam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam lekarza, żeby mi wypisał receptę na Crinone, a mój ginekolog przyjmuje teraz w poniedziałek została mi jedna ampułka kurde może jutro zadzwonię do apteki przy klinice i powiem, że receptę dostarczę w poniedziałek nie wiem, czy się zgodzą kurde nie wiem co robić tego estrofemu też mam już nie brać
Idz do innego lekarza w klinice ivf jesli twojego nie ma.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry