tak wiem .mialam to samo.rozumiem Cie doskonale.nadal jednak twierdze, ze juz troszke mozesz odetchnąć.nalezy Ci sie po tych przejsciachJeszcze serduszko musze usłyszeć wtedy odetchne
reklama
M@gda
Moderatorka
A transfer mialas jednego czy 2. Bo to wyglada jakby sie podzielily po pransferze i dlatego wszystko bylo "pozniej".
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
karolina1984
Fanka BB :)
DwaA transfer mialas jednego czy 2. Bo to wyglada jakby sie podzielily po pransferze i dlatego wszystko bylo "pozniej".
karolina1984
Spójnie krzepę tyg w szpitalu i nic nie robie , oj juz z leciało ze mnie mega szczęśliwa jestemtak wiem .mialam to samo.rozumiem Cie doskonale.nadal jednak twierdze, ze juz troszke mozesz odetchnąć.nalezy Ci sie po tych przejsciach
wspaniale!!!!!a my razem z Toba!!!!Spójnie krzepę tyg w szpitalu i nic nie robie , oj juz z leciało ze mnie mega szczęśliwa jestem
M@gda
Moderatorka
I slusznie.Spójnie krzepę tyg w szpitalu i nic nie robie , oj juz z leciało ze mnie mega szczęśliwa jestem
Jak dla mnie wygladaja na jednojajowe. Blisko, niemal stykaja sie.
Jeszcze raz niesamowicie ci gratuluje.
CzarnaInka
Super!! Karolina, Ty masz tam 2 pecherzyki? Kiedy idziesz na usg serduszkowe? Mialas transfer 8 dni po mnie. U mnie serduszka bylo widac w ten wtorek 11.04, wiec u Ciebie jakos po swietach tez powinnas zobaczyc.Dziewczyny to jest cud ! Teraz płacze ,ze szczęścia. Jutro chyba wychodzę
karolina1984
A transfer mialas jednego czy 2. Bo to wyglada jakby sie podzielily po pransferze i dlatego wszystko bylo "pozniej".
2
reklama
karolina1984
Nie znasz mojej historii leze w szpitalu bo podejrzewali ciaza pozamaciczna , a tu taka niespodzianka i jeszcze podwójna U mnie to wszystko jakoś pozniej załapało , ale teraz beta rośnie pięknieSuper!! Karolina, Ty masz tam 2 pecherzyki? Kiedy idziesz na usg serduszkowe? Mialas transfer 8 dni po mnie. U mnie serduszka bylo widac w ten wtorek 11.04, wiec u Ciebie jakos po swietach tez powinnas zobaczyc.
Podziel się: