natalix0
Fanka BB :)
A ile wyniosla Cię cala procedura?witajja wybralam wlasnie klinike Invimed w Gdyni i jestem zadowolona bo sie udalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile wyniosla Cię cala procedura?witajja wybralam wlasnie klinike Invimed w Gdyni i jestem zadowolona bo sie udalo
Pamiętaj to warszawa a są tu dziewczyny które uciekły z Invimedu z Wrocławia. Zależy też od lekarza moja doktor ma jednym słowem w dupie mnie.
Dziewczyny już po wizycie dzidziuś jest serduszko też jestem szczesliwa
kogo pytasz??
Otwieraj mufiniarnieJeszcze te sa wspaniale.
Króliczki [emoji7][emoji12]
Tu akurat z masy cukrowej.
Tamte owieczki robi sie z pianek do jedzenia [emoji1303][emoji213]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kochana to faktycznie dobry i uczciwy lekarz Zdaje sobie sprawe z tego ile pieniazkow na to idzie i rozumie,ze dojezdzanie jest uciazliwe i meczace super,ze tak podszedl do sprawyJeszcze wam powiem że mój lekarz jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego znam. Na wczorajszej wizycie powiedział że on nas od siebie nie wygrania ale ze nie ma sensu aby on prowadził moja ciaze. Z powodu kilometrów i kosztów. Kazał iść mi na NFZ i polecił lekarza. Jeszcze tylko będzie 1 wizyta 12 maja bo chce pokierować mnie na papa do poleconego lekarza i wie że u mnie w mieście nie wykonują. Aż szkoda mi od niego odchodzić. Ale zawsze mogę pisać i dzwonić do niego.