reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W 6dpt blastki dziewczyny czesto maja bhcg 10-20. Bardzo czuly test, np facelle z rosmanna, jest w stanie pokazac w oknie w sloneczny dzien ;) cien cienia. W poczatkowych dniach sie podwaja, w 8dpt bedzie conajmniej 2x wieksza. Mozna robic, ale trzeba pamietac, ze jak sie nie uda, to nic straconego, bo sikacze lubia klamac. Najczesciej klamia, ze jak nie ma kreski , a ciaza jest. W druga strone ponoc duzo rzadziej, czyli raczej nie ma sytuacji, ze pokaze druga kreske, a nie bedzie ciazy. Tylko trzeba pamietac, ze nie mozna patrzec pol godziny pozniej, tylko tak jak w instrukcji pisza. Bo po jakims czasie moze wyjsc kreska, mimo braku ciazy.
Dzięki wielkie. Ja zostanę chyba z nadzieją do piątku. Ale kto wie może mi coś strzeli jak jutro Emilianka zobaczy 2 kreski bo razem miałyśmy transfer...
Dziewczyny piszą tu o wodzie i dobrych znakach ja wody nie mam i czuje się ok. Od czasu do czasu coś mnie zaboli i zero plamienia no ale na luteinie to tak może być.
Jeszcze może dam radę te 2 dni odczekać.

reklama
roksii a to czopki takie na wyproznienie?jak sie nazywaja?mam ten sam problem i juz nie daje rady..:(
Ja tak miałam po iui często, ale dobra koleżanka dietetyk powiedziała; żryj kiwi i tak zjadam na noc dwie sztuki i żadnych ale to żadnych problemów, natura też ma swoje suplementy;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki wielkie. Ja zostanę chyba z nadzieją do piątku. Ale kto wie może mi coś strzeli jak jutro Emilianka zobaczy 2 kreski bo razem miałyśmy transfer...
Dziewczyny piszą tu o wodzie i dobrych znakach ja wody nie mam i czuje się ok. Od czasu do czasu coś mnie zaboli i zero plamienia no ale na luteinie to tak może być.
Jeszcze może dam radę te 2 dni odczekać.
Ale ta wode to ma co ktoras i pewnie co ktorys dzien. Mozesz miec 0 objawow i byc w ciazy. A w piatek masz ktory dzien? Moze pyknij bete przed swietami?

Piszesz o infekcji, a mi chodzi o to, że nie mogę się załatwić. Dzisiaj zaryzykowalam włożyłem czapek glicerynowy tylko sama główkę resztę wywaliłam bo byłam się całego coś pomogło ale nie do końca
Roksi,ja co prawda sie tylko wczytuje w Wasze historie ale jesli masz problem z wyproznianiem (a ja niestety czetso to przechodze) to mi pomaga bardzo owsianka z syszonymi sliwkami. Mozesz tez zamoczyc kilka sliwek suszonych w goracej wodzie na nocni rano wypic wode z tego a sliwki zjesc do tej owsianki. Powinno pomoc:)

Roksi,ja co prawda sie tylko wczytuje w Wasze historie ale jesli masz problem z wyproznianiem (a ja niestety czetso to przechodze) to mi pomaga bardzo owsianka z syszonymi sliwkami. Mozesz tez zamoczyc kilka sliwek suszonych w goracej wodzie na nocni rano wypic wode z tego a sliwki zjesc do tej owsianki. Powinno pomoc:)
Śliwki też już próbowałam i nic, owsianki nie dam rady zjeść odruch wymiotny od dziecka. Ale dziękuję za pomoc bo to jest straszne jak tak człowiek się męczy, a jeszcze teraz jestem tyle

reklama
Wlasnie u dobrych fryzjerow sa bez amoniaku...ja farbuje nimi cala ciaze
Ja chodzę do fryzjerki, która szkoli się i wygrywa konkursy na całym świecie i ona mi nie chciała farbować w ciąży, bo nawet jeśli farba nie ma amoniaku, to woda używana do farbowania ma. Ja zrobię kolor dopiero tuż przed porodem, żebym siwa nie szła do szpitala :-)

Do góry