reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dzis po usg i bija dwa serduszka!! To cudnie, bo odchodzilam od zmyslow. Bylam tydzien temu, to byl 5t6d i bylo za wczesnie. Bylo widac pecherzyki, ale nic wiecej. Poczytalam w necie, ze duzo dziewczyn w tym dniu juz ma serduszka, albo chociaz zarodki. Sama mialam w takim czasie serduszko w poprzedniej ciazy. A tu nic. No i stres byl maksymalny. Jak mi dr powiedziala, ze 100% sukces, to az nie zrozumialam o co chodzi :D
Takze polecam serduszkowa wizyte po 6t6d ;)
O ja! Gratulacje i dużo zdrówka! :)

Zapytałam co sądzi położna tak luźno przed transferem, czego nie powinno się przed transferem, to mówi że to nie jest reguła bo przychodzą dziewczyny wymalowane wypachnione od stóp do głów i się udaję, ale że powinno się podejść do tego jak najbardziej naturalnie i wspomniała o nie goleniu nóg np...
No właśnie a w dniu transferu używałyście tych samych kosmetyków co zawsze czy bezzapachowych?

Dziewczyny napiszcie jakie normy sa u was w labo progesteronu i jakie macie wyniki? Tym ktorym sie udało...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny napiszcie jakie normy sa u was w labo progesteronu i jakie macie wyniki? Tym ktorym sie udało...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja w krwi mam 12,92, pani doktor powiedziała że jest OK bo ten progesteron co przyjmuje jest progesteronem syntetycznym który nie jest widoczny w krwi...jakie normy to nie wiem bo pani mi mówiła wynik wczoraj przez telefon.

Do góry