tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Chyba nie mogę jeść dżemu truskawkowego, uhuhuhuhu ale piecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
roksii a to czopki takie na wyproznienie?jak sie nazywaja?mam ten sam problem i juz nie daje rady..Jeny udało się 5kg mniej miałam ogromne skurcze w ubikacji mam nadzieję, że to nie zaszkodziło fasolka.
O ja! Gratulacje i dużo zdrówka!Ja dzis po usg i bija dwa serduszka!! To cudnie, bo odchodzilam od zmyslow. Bylam tydzien temu, to byl 5t6d i bylo za wczesnie. Bylo widac pecherzyki, ale nic wiecej. Poczytalam w necie, ze duzo dziewczyn w tym dniu juz ma serduszka, albo chociaz zarodki. Sama mialam w takim czasie serduszko w poprzedniej ciazy. A tu nic. No i stres byl maksymalny. Jak mi dr powiedziala, ze 100% sukces, to az nie zrozumialam o co chodzi
Takze polecam serduszkowa wizyte po 6t6d
Czopki glicerynowe wkladam na dosłownie 2 min nawet się nie rozpuścić ja już biegnę, więc nawet i lepiej. Polecam naprawdę czuję się wkoncu lepiej już miała dość tyle dni nic yyyyroksii a to czopki takie na wyproznienie?jak sie nazywaja?mam ten sam problem i juz nie daje rady..
No właśnie a w dniu transferu używałyście tych samych kosmetyków co zawsze czy bezzapachowych?Zapytałam co sądzi położna tak luźno przed transferem, czego nie powinno się przed transferem, to mówi że to nie jest reguła bo przychodzą dziewczyny wymalowane wypachnione od stóp do głów i się udaję, ale że powinno się podejść do tego jak najbardziej naturalnie i wspomniała o nie goleniu nóg np...
to ja jutro kupie i zadzialm...bo tez juz nie moge...dziekiCzopki glicerynowe wkladam na dosłownie 2 min nawet się nie rozpuścić ja już biegnę, więc nawet i lepiej. Polecam naprawdę czuję się wkoncu lepiej już miała dość tyle dni nic yyyy
Proszę kosztują jakoś 5 zł, a działają cuda :-)to ja jutro kupie i zadzialm...bo tez juz nie moge...dzieki
Dziewczyny napiszcie jakie normy sa u was w labo progesteronu i jakie macie wyniki? Tym ktorym sie udało...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom