O raaaany mniam
Kochane dziewczynki,
Dla Was dzis mam takie lody... właśnie zjedliśmy z m. Ale spoko, mam składniki moge Wam zrobić [emoji16]
Na inne umówimy sie na mieście [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Liv26
Fanka BB :)
Nie ma za coDziekuje Ci bardzo jutro ide
do ginekologa
mery86
2 zawsze większe szanse
Muszę się z tym przespać. Dziękuję bardzo za wsparcie. Powiem Wam, że to forum to super sprawa i super ludzie[emoji4] [emoji106]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Gratulacje Kochana! Będziesz chodziła do pracy czy odpoczywasz?Mam wyniki widocznie plamienie nie Zaszkodziło
8dpt 90,2 badanie o 8 rano
9 dpt 218 badanie 14
10dpt 371 badanie o 8
Wydaje się ok ale beta rośnie strasznie bliźniaki jak nic
Ale się cieszę ale dopiero będę mega szczęśliwa jak usłyszę serducha
Sol
Ale zakręcona. Bierz sobie ten dodatkowy duphaston jak chcesz na pewno nie zaszkodzi. Po 12 tygodniu łożysko przejmuje produkcję progesteron u i będzie można obstawiać wszystko po malutku jak wyniki będą dobre.Normalnie padlam moja doktor mi odpowiedziała po jednym dniu i chyba zapomniała, że rozmawiała ze mną wczoraj i kazała zwiększyć o jedną tabletkę duphaston, a teraz w SMS, że mam brać leki jak brałam czyli mam sobie radzić sama yyyy
Evelin83
Powiem Wam, ze z tym AM to ja jestem jakiś mu[emoji6]. U mnie to 8,6
jesli Ci chodzi o amh to ja mam 14,7Powiem Wam, ze z tym AM to ja jestem jakiś mu[emoji6]. U mnie to 8,6
Roksii89
Do 19 jestem w domu później jak będzie wszystko Oki idę na zwolnienie do 3 miesiąca bo to jest najgorszy okres którego się bardzo boję później wrócę do pracy, taki mam plan ale nic nie planuje zobaczymy jak to wszytko będzieGratulacje Kochana! Będziesz chodziła do pracy czy odpoczywasz?
Sol
Fajny pomysł. Można wkleić dodatkowy arkusz w kalendarzuCzy mamy jakaś listę sukcesów? Nick, które podejście, jaki protokół, ile i ilu dniowe zarodki, kiedy pierwszy pozytyw, może jaka beta w którym dpt i czy ciąż pojedyncza czy podwójna?
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Super gratulacje :*Mój dr się w końcu odezwał.Mamy 3 zarodki. Jutro tranfer.
reklama
Sol
Powinno być ok ale sprawdź w przeciwskazaniach czy jest coś o kobietach w ciążyDziewczyny chce się upewnić, czy mogę użyć czopkow glicerynowych bo nie daje rady już i nie wiem, czy nie zaszkodza
Podziel się: