reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mogę czytać takich rzeczy bo mnie coś trafi ale jak dalej PiS będzie u władzy to skończy się na tym, że invitro będzie zakazane jak aborcja ,i kliniki będę pochowane po piwnicach
Zmienia miejsce przyjmowania. Zamiast do Warszawy, Wroclawia czy Bialegostoku bedziemy jezdzic do Cieszyna, Lwowa czy jakiejs niemieckiej miesciny. I tam tez bedziemy rodzic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to jest test ile procentowo ma się szans na udane in vitro. Mi wyszło 43.4%

Ah sorki nie doczytalam calosci tabelka jest tak samo jakby sie liczylo dni ciazy [emoji12][emoji12]
43.4 to super !!![emoji106][emoji106]ja bylam w przedziale miedzy 20-30%‍♀️I jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oska
2535ebe219b567aa906510dc72c55c5c.jpg

Tobie tez sie uda ,mysl pozytywnie tylko jak ostatnio tulipanka I Asiawawa [emoji8][emoji2]

reklama
Pamietaj, ze ten test to taka zabawa tylko. Wszystkim nam się uda[emoji7]

Wiem wiem tak samo kalkulator ciazy

Ja od razu podchodzac do ivf w lipcu wiedzialam ze mam szanse 20/30 % na 100 bo to bylo pierwsze ivf i niestety takie sa szanse przy pierwszym podejsciu plus ,nieplodnosc idiopatyczna,w dodatku zle sie dzielily i lekarz nie mial miny zachwyconej ,Teraz jak JuZ prawie koniec ciazy se mysle to mozliwe ze pomogla moja pozytywnosc;)
Trzymam kciuki mocno za ciebie i za reszte

Do góry