Mnie bolał gonapeptyl. Fragmin zaczynam jutro i zobaczymy jak będzie.Ja nie mialam siniakow, natomiast zastrzyk fragmin boliii....
Moze zle wbilam, zobacze jutro... no i ten lutinus co 8h, przeciez to wyleci od razu...
reklama
M@gda
Moderatorka
Zmienia miejsce przyjmowania. Zamiast do Warszawy, Wroclawia czy Bialegostoku bedziemy jezdzic do Cieszyna, Lwowa czy jakiejs niemieckiej miesciny. I tam tez bedziemy rodzic.Nie mogę czytać takich rzeczy bo mnie coś trafi ale jak dalej PiS będzie u władzy to skończy się na tym, że invitro będzie zakazane jak aborcja ,i kliniki będę pochowane po piwnicach
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
NOVA-2016
Fanka BB :)
O ludzie 70 dni zastrzyki?? Ja teraz mam 34, ale dwa razy dziennie, więc tylko 17 dni kłucia...
Wiesz ja pisałam o puregonie który brałam kilka dni przed transferem i do 12tc. W moim przypadku igły te sprawiły ze ból był mniejszy.
Dziewczyny znalazlam cos takiego, może zechcecie sobie zrobic. Nie do konca trzeba brac to serio, ale wiecie... [emoji4]
http://www.ivfpredict.com/index-1.html
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny znalazlam cos takiego, może zechcecie sobie zrobic. Nie do konca trzeba brac to serio, ale wiecie... [emoji4]
Wyslalam JuZ kiedys to niestety dziewczyny mialy opoznione terminy (sama tez o 3,4 dni JuZ nie pamietam czy di przodu czy tylu. ...)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to jest test ile procentowo ma się szans na udane in vitro. Mi wyszło 43.4%Wyslalam JuZ kiedys to niestety dziewczyny mialy opoznione terminy (sama tez o 3,4 dni JuZ nie pamietam czy di przodu czy tylu. ...)
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ale to jest test ile procentowo ma się szans na udane in vitro. Mi wyszło 43.4%
Ah sorki nie doczytalam calosci tabelka jest tak samo jakby sie liczylo dni ciazy [emoji12][emoji12]
43.4 to super !!![emoji106][emoji106]ja bylam w przedziale miedzy 20-30%I jest
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Oska
Tobie tez sie uda ,mysl pozytywnie tylko jak ostatnio tulipanka I Asiawawa [emoji8][emoji2]
Tobie tez sie uda ,mysl pozytywnie tylko jak ostatnio tulipanka I Asiawawa [emoji8][emoji2]
Pamietaj, ze ten test to taka zabawa tylko. Wszystkim nam się uda[emoji7]Oska
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pamietaj, ze ten test to taka zabawa tylko. Wszystkim nam się uda[emoji7]
Wiem wiem tak samo kalkulator ciazy
Ja od razu podchodzac do ivf w lipcu wiedzialam ze mam szanse 20/30 % na 100 bo to bylo pierwsze ivf i niestety takie sa szanse przy pierwszym podejsciu plus ,nieplodnosc idiopatyczna,w dodatku zle sie dzielily i lekarz nie mial miny zachwyconej ,Teraz jak JuZ prawie koniec ciazy se mysle to mozliwe ze pomogla moja pozytywnosc
Trzymam kciuki mocno za ciebie i za reszte
Podziel się: