Nataliaa93
Fanka BB :)
Przypomnij mi jeszcze w jakiej klinice się leczycie? Ja mam 24 lata, też mieliśmy mieć zapłodnionuch 6 a po punkcji lekarz zadzwonil że nasienie jest bardzo słabe i czy zgadzamy się na zapłodnienie wszystkich. Oczywiście się zgodzilismy..U mnie też słabe nasienie męża, moj m ogólnie jest strasznie zły na naszą klinikę chce ją zmienić. Bo nie podobało mu się to ze tam wszystko idzie maszynowo. Faktycznie w dniu punkcji było nas 6 panowie zrobili swoje oddali nasienie ja oddałam komórki i wątpię.w to, że przy takiej ilości osób dobrze się zajeli nasienie męża, żeby znaleźć dobre plemniki brali pewnie co było pod ręką. Nawet nie wiem jaka metodą było zaplodnienia, piszecie coś o jakiś b a zarodki ja nawet nie wiem o co chodzi. Byłam tak przejęta tym że udało się zapłodnic 6 jajeczek, że o nic nie pytałam doktor dopiero po SMS od dokore, że zostały tylko dwa zarodki 3 dniowe zaczęłam o tym wszystkim myśleć, że mają nas w dupie muszę tak napisać liczy się tylko kasa. Teraz jak będę na początku marca to idę z kartą i napisze wszystkie pytania i będę tam siedzieć i siedzieć bo nie podoba mi się to wszystko. Przepraszam za błędy.i za to co pisze ale musiałam się komuś wyzalic