Pixi dziś Twój szczęśliwy dzień powodzenia. Ewelina85 a dlaczego masz taki długi okres? Na jakim etapie jesteś?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje kochanaGosia
Wszystkiego najlepszego spelnienienia tego najwazniejszego marzenia a nawet i podwojnie
100 LAT 100 LAT
Ojej hormony pomieszane to i organizm szaleje. Tez nie wiem zawsze mam tak jak ty wszystko w zegarku ale wkoncu organizm musi odreagować te nasze poczynania. Może niebawem przejdzie a jak nie to skonsultuj się z lekarzem....jak będzie bardzo obfity....katka
ja sama nie wiem co się dzieje w ostatnim cyklu od 2 dc brałam estrofem po 2 tabletki na dobe na usg w 7 dc okazało się że endometrium już jest przerośnięte bo ma 17mm więc dostałam duphaston wybrałam całe opakowanie i po ok 5 dniach dostałam niby okres mówie niby bo jak na mnie to bardzo słaby ale jednak i to trwało około 5 dni dzis jest 11 dc a ze mnie sie leje . Ja zgłupiałam totalnie zawsze miałam wszystko jak w zegarku okrer , endo piękne i owulke a teraz się wszystko pochrzaniło