reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny II weryfikacja 6 dpt dwóch pięknych blastek :
beta 49.21
progesteron 19.05
estradiol 1579

Czy ten progesteron nie jest zbyt niski? Czekam na konsultację telefoniczna z doktorem. Zobaczymy co on powie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudna beta, progesteron jest dobry. Pewnie i tak ci zwiekszy luteine bo zawsze zwiekszaja. Ale beta cud miod malina!! Tez taka chce

Dziewczyny II weryfikacja 6 dpt dwóch pięknych blastek :
beta 49.21
progesteron 19.05
estradiol 1579

Czy ten progesteron nie jest zbyt niski? Czekam na konsultację telefoniczna z doktorem. Zobaczymy co on powie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jej, super, już druga weryfikacja w 6 dniu! Ja myślałam, ze ty masz jutro betę. Z tego co widziałam po wynikach dziewczyn z forum i z tego co sie dopytywałam w tym tygodniu 2 ginekologów (jedna ginekolog-endokrynolog) to nie jest za niski. A jakie dawki i jakiego progesteronu przyjmujesz w lekach?

reklama
Do góry