reklama
Ewunka
Fanka BB :)
A czy po 35 roku zycia mogą zapłodnić wiecej niz 6 zarodków? Czy to jest limit niezależnie od wieku?
Po 35 rz wszystkie czyli całe przedszkole.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ewunka
Sprawdzę w domu ale nie wiem czy tam są takie szczegóły to Hiszpania wynik 37 miałam chyba bez suplementacjiDziewczyny a jak t jest z badaniem wit D. Miałyście robione to na formę1,25 czy na 25? Bo ja zrobiłam na własna rękę na 1,25 a teraz wyczytałam ze raczej sie robi na formę nieaktywna czyli ta 25 zeby określić wysycenie organizmu bo ta 1,25 jest wąchająca, ma kurtki okres półtrwania i nie daje informacji jakie ma sie zapasy wit D i jak suplementowac. Co wam zlecali lekarze?
Dziewczyny piszecie, że po 35 roku życia zapladniają całe przedszkole, a wcześniej tylko 6. To co robią z pozostałymi? Ja w maju będę miała 34 lata, wie łapię się na te 6? Jesteśmy po terminacji z powodu wad genetycznych. Czy jest jakaś możliwość jakoś sprawdzenia zarodków pod tym kontem. Bardzo boję się powtórki, Ale chęć posiadania dziecka jest silniejsza...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
NieAntykoncepcja jest przy dlugim protokole
Ja przy krótkim z antagonista też mam antyki
Koniczyna82
Oska no wlasnie mam identyczny wiek I sytuację. Z powodu wady w poprzedniej ciazy robilam PGS zeby zbadac zarodki. I to bylo wskazanie do zaplodnienia wszystkich. Standardowo w takiej sytuacji wszystkie zarodki trzyma sie do 5 dnia, wszystkie zamraza, czeka na wyniki. U mnire z 13 zaplodnionych (w sumie to 15 ale 2 od razu odpadly a po 1dniu bylo juz 10) do formy blastocysty przetrwalo 5, z czego jeden byl z trisomia x. Niestety za badanie zaacilam prawie 10 tyś dodatkowo...Dziewczyny piszecie, że po 35 roku życia zapladniają całe przedszkole, a wcześniej tylko 6. To co robią z pozostałymi? Ja w maju będę miała 34 lata, wie łapię się na te 6? Jesteśmy po terminacji z powodu wad genetycznych. Czy jest jakaś możliwość jakoś sprawdzenia zarodków pod tym kontem. Bardzo boję się powtórki, Ale chęć posiadania dziecka jest silniejsza...
10 tysięcy za samo zbadanie zarodków??? O ludzie. Nie będzie mnie na to stać :-(
Ewunka
BoskoWitajcie. Dziś beta 325. 11 dpt. Skoczyła z 15, 2 w 6 dpt.
reklama
BeataWarszawa
Na pewno wiem,że łatwo mówić ale to naprawdę jest albo całkowicie bezbolesne albo boli malutkoTak jak piszesz te nerwy najgorsze, może uda mi się jakoś je opanować
Bardziej mnie bolały te zastrzyki w brzuch przy stymulacji
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: