annemarie
Fanka BB :)
tu mozna tylko gratulowacdobrze sie zaczyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu mozna tylko gratulowacdobrze sie zaczyna
Kochana miałam dwudniowy. Jest mega ciężkie czas się dłuży nawet jak jest masa zajęć. Zobaczymy co będzie w poniedziałek :-)Bolątko a ilu dniowy miałaś zarodek ? Ja miałam 02.01 czyli różni nas 5 dni ale to czekanie jest najgorsze [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana miałam dwudniowy. Jest mega ciężkie czas się dłuży nawet jak jest masa zajęć. Zobaczymy co będzie w poniedziałek :-)
Moim zdaniem to nie jest bladzioch. Ja miałam bardzo podobnie (patrz foto) a na drugi dzień beta była 126,5 więc trzymam mocno kciuki za Was!!! Wiem że będzie dobrze :* pozdrawiam!
wow :-) mega to pocieszaMoim zdaniem to nie jest bladzioch. Ja miałam bardzo podobnie (patrz foto) a na drugi dzień beta była 126,5 więc trzymam mocno kciuki za Was!!! Wiem że będzie dobrze :* pozdrawiam!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Serce 1 moje podejście i tylko dwie komórki i tylko jedną się dało zapłodnićBędzie super !!! Już to widać a które to Twoje podejście ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serce 1 moje podejście i tylko dwie komórki i tylko jedną się dało zapłodnić