gosia321
Fanka BB :)
Rewelacja pieknie wygladaZobacz załącznik 782975 Zobacz załącznik 782976 Zobacz załącznik 782977 Zobacz załącznik 782978 Oto moje drugie kotki obiecałam wstawiam fotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rewelacja pieknie wygladaZobacz załącznik 782975 Zobacz załącznik 782976 Zobacz załącznik 782977 Zobacz załącznik 782978 Oto moje drugie kotki obiecałam wstawiam fotę
Na kolejne in vitro nas nie stać. Może niektórym się udaje ale w naszym przypadku to naciągane większości ludzi na kasę. Będziemy próbować naturalnie bo że mną ok i mamy już córkę z naturalnych starań ale kolejnego in vitro już nie chcemy. Wiec jeśli Bóg nam kiedyś da córkę lub synka do pary to na pewno dam wam znać
Kaczorku Strasznie mi przykro ;( ;(U nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec... ((
Ja mialam zlecona bete 10 dpt tez mrozonej blastki. Trocge szybko mialas robic według mnie...Zwariuję zaraz... Już ponad godzinę czekam na tel od lekarza (II weryfikacja). Ale sprawdzałam już wyniki, wiem że dupa z tego. Beta <0,1 5 dpt blastocysty (mrożonej). 1 weryfikację miałam 3 dpt no i też oczywiści był wynik <0,1 ale wtedy jeszcze się łudziłam, że to za wcześnie żeby coś wyszło... ale teraz to już chyba pozamiatane... choć jak czytam wasze wpisy to te moje weryfikacje jakoś wcześnie kazali robić. Nie wiem od czego to zależy...
Przykro mi. Liczylam ze jeszcze nas twoja beta zaskoczy...U nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec... ((
U nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec... ((
Nie.In vitro na pewno nie.Po pierwsze że względów finansowych a po drugie z powodu że już nie wierze w tą metodę. Widocznie nie wszystkim jest ona pisana.Kaczorku przykro mi. Moze jak odpoczniecie a uda sie znaleźć fundusze to spróbujecie jeszcze raz?A przytulanie nie zaszkodzi [emoji12] i trzymam kciuki za niezła niespodziankę [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie.In vitro na pewno nie.Po pierwsze że względów finansowych a po drugie z powodu że już nie wierze w tą metodę. Widocznie nie wszystkim jest ona pisana.