katharina203
Fanka BB :)
Niestety nikt nic nie wie...A czy wiesz cos wiecej. Czy cos sie stalo ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nikt nic nie wie...A czy wiesz cos wiecej. Czy cos sie stalo ???
Też mi się dziwne wydawało ze skasowala. ...Niestety nikt nic nie wie...
Proponuje za 2 dni powtorzyc bete i zobaczyc jak przyrasta.5 dniowy
Strawbelka udzielała się na wątku o poronieniach, doszło do różnicy zdań, generalnie nic osobistego, bo każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na dany temat i Straw się obrazila i zagrozila usunieciem konta. Kiedyś gdy była na początku ciąży też tak reagowala że usunie konto bo ktoś coś mówił nie tak jak by jej pasowało ale wtedy wróciła. Teraz usuneła i już.Niestety nikt nic nie wie...
Napewno jest pozytywny. Mysle ze dobry i dopiero zaczelo rosnac hcg.husann w clinic powiedzieli ze jest pozytywny wynik ale wolalem tytaj zapytac. Z doswiadczenia to wynik wysoki czy niski jak na 9dpt?
I tak bedzie.Jak ja bym chciał żeby to wszystko było OK
Jeden, takie mają procedury. Leczymy się w Danii. Przy pierwszym podejściu zawsze podają jeden. Miejmy nadzieję, ze będą waleczne
Jak ja bym chciał żeby to wszystko było OK