reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Część dziewczyny:) dawno mnie tu nie bylo bo dalej czekam na kolejną stymulacja na styczeń. Mam problem. Po punkcji dostałam okres normalnie A na ten następny czekam i nic spóźnia się już jakieś 4-5 dni... A z mężem to raczej się zabezpieczamy i nie wiem czy to jeszcze po lekach czy jak... miał ktoś coś takiego?

Shagy ja jeszcze punkcji nie miałam, dopiero zaczęłam stymulację. Ale w poprzednim cyklu - moment podjęcia ostatecznej decyzji o im vitro, czarny protest, sprawa tej ustawy, która na szczęście nie przeszła przy drugim czytaniu tak m podziałały na nerwy, ze okres spoźnił mi się o całe 5 dni. A u ciebie poza stresem jeszcze te misz nasze z hormonami. A robiłaś test tak na wszelki wypadek?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Koniczynka 4 dni czekalam to Twoje relacjie z nowej kliniki ha ha ha ha ha
Dałas czadu hi
Powodzenia .
Husann brawo ! Fajnie ze mala daje Ci znaki hej mamusia .
Ewcia widze ze nie dajesz za wygrana moj M tez idzie w uparte i twierdzi ze bedzie cora. A ja dalej czuje ze bedzie chlopiec.

Kochane jak uważacie kiedy powinnam się sprawdzić testować skoro dziś mój 7 dzień a miałam transfer jednego 4ro dniowego zarodka. Pomóżcie proszę. Mam wrażenie ze się uda i boję się dopuszczać złych myśli

Koniczynka 4 dni czekalam to Twoje relacjie z nowej kliniki ha ha ha ha ha
Dałas czadu hi
Powodzenia .
Husann brawo ! Fajnie ze mala daje Ci znaki hej mamusia .

Ewuniu, to byłam cała ja. No ale jak klamka zapadła jestem dziwnie spokojna.

Boje się tylko, czy nie powinnam dostawać acardu bo mam żylaki, btw ostatnio kują mocniej niż zwykle. A czas koalonowo- kefalinowy mam na dolnej granicy normy 26,33 sec (norma 25,9-36,6) mimo, ze przed badaniem wypiłam półtora litra wody. Musiałam wyjsć na korytarz, napić się jeszcze i wrócić po pół godzinie do zabiegowego, bo w pierwszym podejściu krew była za gęsta żeby wypłynać mimo ze jadąc na pobranie wypiłam prawie litr. No nic, dopytaj się we wtorek.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry